Diensten

Lodder Financials biedt administratieve en fiscale ondersteuning aan bedrijven en organisaties. Dagelijks maakt ons betrokken team van hoogopgeleide specialisten voor u het verschil. Zo gebruiken wij moderne technieken om nog doelgerichter te werken. En dat is belangrijk, want als het gaat om financiële zaken dan moet u kunnen vertrouwen op een nauwkeurige en stipte afhandeling. Hoogstpersoonlijk, daar kunt u bij ons altijd van op aan.

Contact

Wilt u meer weten over accountancy of wilt u gebruik maken van de dienstverlening van ons administratiekantoor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Administratie

Financiële administratie is voor veel ondernemers een verplicht nummer. Daarom is het fijn om de administratie helemaal of gedeeltelijk uit te besteden. Boekt u de administratie gewoon zelf in? Of draagt u het liever volledig over aan ons? Daar zijn we bij Lodder Financials heel flexibel in. Welke variant u ook kiest, u kunt altijd op onze volledige inzet rekenen.

 

Loonadministratie

Iedere maand komt de loonadministratie weer terug. En het is belangrijk om dit stipt uit te voeren. Lodder Financials levert op vaste tijdstippen de salarisspecificaties van uw medewerkers digitaal bij u aan. Het voordeel is dat u bijbehorende betaalbestanden direct kunt importeren naar uw bankpakket. Wel zo praktisch.

Exact Online

Online boekhouden raakt steeds meer ingeburgerd. Als klant krijgt u van ons Exact Online. Betrouwbare administratiesoftware waarmee u achter uw bureau, maar ook onderweg op uw mobiel of tablet de administratie digitaal bij de hand hebt. Alle facturen, betalingen en uitgaven staan overzichtelijk bij elkaar – altijd actueel en bijgewerkt. Gewoon even inloggen en u heeft meteen de juiste cijfers paraat.

 

Training

Omdat niet iedereen vertrouwd is met digitale ontwikkelingen verzorgt Lodder Financials speciaal voor u en uw team trainingen. Nadat wij de administratie voor u hebben ingericht, kunt u vervolgens meteen aan de slag.

 

Zzp’ers

Als kleine zelfstandige schiet de administratie er gemakkelijk bij in. Het ontbreekt u aan tijd of aan ervaring. En uitbesteden is toch peperduur? Speciaal voor zzp’ers ontwikkelde Lodder Financials passende pakketten. Voor deze dienstverlening op maat betaalt u ook een passende prijs. En voor dat bedrag houdt Lodder Financials het hele jaar de vinger aan de pols. Is het tijd voor een investering om nog net die ene regeling mee te pakken of is het verstandiger om te wachten tot het nieuwe boekjaar? Wij verzorgen en/of controleren uw kwartaalaangiftes en houden interessante regelingen voor u in de gaten.

Controlling

Als ondernemer wilt u natuurlijk in control zijn over de financiën en de organisatie van uw onderneming. Maar hoe weet u of uw onderneming nog wel op koers ligt of dat het tijd is om bij te sturen? Want hoe oud zijn de laatste cijfers eigenlijk? Lodder Financials maakt een eind aan onduidelijkheid en ondersteunt u – iedere maand, elk kwartaal of ieder halfjaar – met tussentijdse financiële rapportages. Dat maakt het opstellen van begrotingen, investeringsplannen of financieringsaanvragen een stuk gemakkelijker en krijgt uw bedrijfsvoering een boost.

Accountancy

Iedere BV is wettelijk verplicht om de administratie door een specialist te laten controleren. Ook moet u een jaarrekening laten opstellen volgens de wettelijke voorschriften en het is verplicht om deze cijfers te publiceren. Lodder Financials verzorgt dit allemaal voor u. Daarnaast bespreken we de jaarrekening en maken inzichtelijk wat er op financieel en fiscaal gebied allemaal speelt in uw onderneming. En we denken graag met u mee over financiële, bedrijfseconomische, fiscale en organisatorische uitdagingen.

Staat u aan de vooravond van een bedrijfsovername of bedrijfsopvolging? Ook dan staat Lodder Financials u op de vertrouwde manier bij. Doelgericht, nauwkeurig en persoonlijk.

Fiscaal

Iedere Nederlander heeft te maken met de Belastingdienst. Omzetbelasting en vennootschapsbelasting voor ondernemers, loonbelasting voor werkgevers en werknemers. Iedereen betaalt inkomstenbelasting of krijgt – vroeg of laat – te maken met dividend-, erf- of schenkbelasting. Het team van Lodder Financials bestaat uit verschillende belastingspecialisten. Zij verzorgen uw aangifte en denken met u mee over fiscale oplossingen. Ondernemer of particulier: u bent altijd van harte welkom.

Financieel management

Is uw administratie toe aan een nieuwe impuls? Geef Lodder Financials dan de leiding over uw administratie. Een van onze financiële experts richt uw administratie waar nodig opnieuw in. Dat helpt om orde op zaken te stellen en de administratie meteen te optimaliseren. Ook ondersteunen wij de directie en het management op financieel gebied. Als structurele partner of als tijdelijke oplossing omdat u bijvoorbeeld aan de vooravond van een overname staat.