Lodder Financials geen brug te ver

images-1

Welkom op onze nieuwe website die deze week is gelanceerd. Met deze nieuwe website denken wij weer een fris gezicht op het internet te kunnen tonen van ons administratie- en belastingadvieskantoor Lodder Financials te Dirksland.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om ons gezicht naar buiten toe via internet te vernieuwen. Wij denken hierin geslaagd te zijn en op onze website vindt u een een paar mooie beelden. De Haringvlietbrug staat centraal en via de brug ligt de rest van de wereld voor ons open en trekken wij de wereld in met onze dienstverlening. Dit doen we via Rotterdam (Markthal) en zo verder de wereld in. De stevige basis van ons bedrijf blijft verankerd op Goeree-Overflakkee (weekmarkt Sommelsdijk), maar wel zonder regionale grenzen.

Lodder Financials is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig kantoor dat volledig via cloud kan samenwerken met haar klanten. Dit doen we met hoog geschoolde medewerkers die the cloud als uitdaging zien. Fysieke grenzen aan onze samenwerking zijn er niet meer. Binnen Lodder Financials gaan we nog een stapje verder waardoor er geen papier meer nodig is. Om dit te bereiken lanceren wij binnenkort onze Customer Lounge. Via de Customer Lounge kunt u overal vandaan met ons communiceren en digitaal uw administratie voeren. Wij zullen u hier op korte termijn verder over informeren.

Naast the cloud vergeten wij niet onze waarden die wij binnen ons bedrijf hoog in het vaandel hebben. Wij willen vertrouwd zijn voor onze klanten, we blijven een persoonlijk kantoor, we streven na nauwkeurig te werken, we gaan recht op ons doel af, en zullen stipt zijn als altijd. Door deze waarden te blijven nastreven denken wij voor de toekomst voor u een prettige partner te zijn, te blijven of te worden.

Wilt u meer van onze werkwijze weten, bel of mail ons dan. Wij spreken graag een keer met u af.

Namens alle medewerkers van Lodder Financials

Paul Lodder