Over Ons

Lodder Financials uit Dirksland biedt administratieve en fiscale ondersteuning. Dat doen we voor bedrijven en organisaties uit de regio, maar we zijn ook landelijk en zelfs internationaal actief. Sinds 1998 maakt ons betrokken team van hoog opgeleide specialisten dagelijks voor u het verschil. Zo gebruiken wij moderne technieken om nog doelgerichter te werken. En dat is belangrijk, want als het gaat om financiële zaken dan moet u kunnen vertrouwen op een nauwkeurige en stipte afhandeling. Hoogstpersoonlijk, daar kunt u bij ons altijd van op aan.

 

Onze visie

Iedere ondernemer heeft recht op een financieel manager. Een partner die ervoor zorgt dat alle cijfers kloppen en de aangiften op tijd verzorgd zijn. Maar een financieel manager doet meer dan dat. Hij denkt vooruit, want alleen met toekomstgericht advies kunt u een toekomstbestendig beleid maken. Lodder Financials is zo’n financieel manager. Ons parool? De geschiedenis laat zich niet meer veranderen, maar de toekomst wel.

Werkwijze

Bij Lodder Financials werken we graag online. Dankzij de betrouwbare administratiesoftware van Exact Online krijgt u realtime inzicht in uw cijfers. En dat is niet alleen praktisch voor u, maar ook voor onze dienstverlening. Want met inzicht in de actuele cijfers kunnen we u bijvoorbeeld beter informeren over uw belastingpositie in het lopende jaar. Zo krijgt u achteraf geen onaangename verrassingen als de belastingaanslag een keer hoger uitpakt. Dat blijkt voor veel zzp’ers en mkb’ers een belangrijk voordeel. Tegelijkertijd helpen die actuele cijfers ons om verbeterpunten aan te dragen voor uw financiële situatie. Is het zinvol om alvast te investeren of kunt u beter een tijdje bezuinigen en waarop dan precies? Dat is onze werkwijze in een notendop: nauwkeurig, vertrouwd, persoonlijk, doelgericht en stipt.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te verhogen kiezen we bij Lodder Financials voor een persoonlijke benadering. Binnen ons betrokken team heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Op die manier zetten wij ons in voor een duurzame relatie met onze klanten.

Lodder Financials is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingadviseurs (NOAB). Daarnaast werken wij nauw samen met de Belastingdienst. Horizontaal Toezicht maakt het mogelijk om vooraf te overleggen met de Belastingdienst, dat geeft u de zekerheid dat er achteraf geen verrassingen komen.

Kernwaarden

Onze dienstverlening is gebaseerd op de volgende kernwaarden:

  • nauwkeurig
  • vertrouwd
  • persoonlijk
  • doelgericht
  • stipt

Team

Proactief meedenken en adviseren lukt alleen vanuit een vertrouwensrelatie. Lodder Financials kiest als betrokken partner dan ook nadrukkelijk voor een team van hoog opgeleide medewerkers. Stuk voor stuk met een ondernemende inslag. En dat kenmerkt onze werkwijze: vertrouwd, persoonlijk en professioneel.