Accountant Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een accountant in de Hoeksche Waard? Lodder Financials is dé expert op het gebied van fiscale- en administratieve werkzaamheden.

Lodder Financials

Heeft u een eigen onderneming in de Hoeksche Waard en bent u op zoek naar een accountant die u kan ondersteunen? Dan bent u bij Lodder Financials aan het juiste adres. Zoekt u een administratiekantoor in Numansdorp of juist een accountant in Oud Beijerland? Wij komen naar u toe!

Ik wil vrijbijvend advies!

Over ons kantoor in regio Hoeksche Waard

Lodder Financials, gevestigd op Goeree-Overflakkee, is al jarenlang actief als administratiekantoor. Doordat wij onze werkzaamheden hebben uitgebreid in een wijdere omgeving kunnen wij uiteraard ook iets voor uw onderneming in de Hoeksche Waard betekenen. Wij bieden organisaties namelijk ondersteuning bij het uitvoeren van administratieve en fiscale werkzaamheden zodat er meer tijd is voor ondernemen. Wij houden uw boekhouding online bij, maar komen voor adviezen en gesprekken graag bij u langs!

Uitstekende service

De administratie is een taak die veel tijd in beslag neemt. Voor ondernemers is dit vaak lastig te combineren met alle andere werkzaamheden die zich voor doen binnen het bedrijf. Wij kunnen u helpen tijd en daarmee geld te besparen door deze taken van u over te nemen. U kunt ervan uitgaan dat wij de administratie op orde stellen en ook overzichtelijk voor u houden. Daarnaast richten we ons ook op het opstellen van strategieën, het verzorgen van uw belastingaangiften en het uitbrengen van adviezen. Allereerst zetten we een strategie vast met een duidelijk plan waarbij we daarna gericht aan de slag kunnen. Wij bieden u persoonlijk advies en zetten ons in voor een duurzame relatie.

Accountant Hoeksche Waard

Lodder is: Financieel adviseur in de Hoeksche Waard | Accountantskantoor in Oud Beijerland | Administratiekantoor in Numansdorp | Accountant in Oud Beijerland | Administratiekantoor in Oud Beijerland

Uw financieel adviseur in de Hoeksche Waard

De dagelijkse administratie hebben wij volledig geautomatiseerd, waardoor tijd en geld bespaart wordt. We werken met de no hands accounting tool en houden uw administratie up-to-date door middel van onze online modules. Als u zich aansluit op het Peppol netwerk, heeft u ook toegang tot het online domein waarin u altijd en overal uw administratie kunt inzien. Zo heeft u uw administratie altijd bij de hand. Daarnaast is het ook mogelijk om middels uw mobiele telefoon inkoopfacturen te betalen. Wij presenteren al uw cijfers in een mooi dashboard waarin al onze rapportages worden verwerkt.

Bevindt uw onderneming zich dus in de Hoeksche Waard, dan kunnen we zeker iets voor u betekenen. Het meeste contact vindt online en telefonisch plaats, maar gelukkig liggen onze eilanden naast elkaar en staan we zo bij u voor de deur om bij te praten.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eerst eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs