Boekhouder Oud-Beijerland

Een boekhouder nodig in Oud-Beijerland?
Lodder Financials is uw financiële partner.

Over Lodder Financials

Lodder Financials is dé financieel adviseur in de regio Oud-Beijerland. Lodder biedt organisaties ondersteuning wat betreft administratieve en fiscale werkzaamheden. Daarbij zorgen we ervoor dat uw administratie overzichtelijk is en dat deze voldoet aan de wettelijke eisen. Lodder Financials bekijkt het rendement van uw organisatie zodat de gezondheid van het bedrijf op zowel de korte als lange termijn gewaarborgd is. Boekhouder Oud-Beijerland gezocht? Wij zijn het juiste adres!

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat doet een boekhouder?

De boekhouders van Lodder Financials verzorgen de administratie van kleine en grote organisaties. Met behulp van onze no hands accounting tools kunnen we dit online voor u doen. We maken facturen op, bepalen resultaten en organiseren uw boekhouding van A tot Z. Onze boekhouder is uw persoonlijke financieel manager die uw onderneming ondersteuning biedt bij het opstellen van financiële plannen. Ook helpt de boekhouder bij het aanvragen van subsidies of het verwerken van premies. De belastingaangifte van uw omzet-, inkomsten- of vennootschapsbelasting worden voor u ingevuld en ingediend. Omdat onze boekhouder op de hoogte is van alle wettelijke verplichtingen rondom de arbeids- en sociale verhoudingen tussen werkgevers en werknemers, kan zij u helpen bij de toepassing hiervan. Daarnaast is ook de verzorging van loonadministratie mogelijk.

No hands accounting

Het bijhouden van de dagelijkse administratie vergt veel tijd. Om de werkzaamheden te vergemakkelijken, u meer inzicht te geven en kosten voor u te besparen, maken we gebruik van de no hands accounting tool. Hiermee koppelen we mutaties aan een online programma, die u ieder moment kunt inzien. U sluit u aan op het Peppol netwerk of op het scan en herken programma. Inkoopfacturen worden direct door uw leverancier in de administratie geplaatst en deze kunt u vervolgens betalen via uw telefoon. Het systeem draagt bij aan het up-to-date houden van uw administratie zodat u altijd op de hoogte ben van al onze werkzaamheden.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland
Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Onze aanpak

Lodder Financials organiseert de boekhouding van uw bedrijf volledig. U hoeft zich geen zorgen te maken om administratieve werkzaamheden zoals het maken van facturen of het doen van aangiften. Onze online modules geven u inzicht in de meest recente rapportages. Onze boekhouders zijn betrokken, werken hard en zetten zich in voor een duurzame relatie. We zijn betrokken bij de ontwikkeling van uw organisatie en voorzien u van persoonlijk advies. Lodder Financials is ook actief als Boekhouder op Goeree-Overflakkee..

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem gerust eens contact met ons op.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs