Administratiekantoor Goes

Bent u op zoek naar een administratiekantoor Goes? Lodder Financials ondersteunt u bij uw administratie.

Administratiekantoor Goes

U bent op zoek naar iemand die de administratie voor u op orde wilt houden voor uw onderneming in Goes. Lodder Financials, gevestigd op Goeree-Overflakkee, is dan de geschikte financiële partner voor u!

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratiekantoor in Goes

Het administratiekantoor van Lodder Financials is gevestigd op Goeree-Overflakkee. In de loop der jaren hebben wij ons werkgebied uitgebreid, waardoor wij ook actief zijn in de omgeving van de mooie stad Goes. Wij bieden grote organisaties en startende ondernemingen administratieve en fiscale ondersteuning aan. Wij geven u persoonlijk advies en stellen een duidelijk plan op voor uw organisatie waarbij we kijken naar de mogelijkheden op de korte en lange termijn.

Naast Administratiekantoor Goes zijn wij ook actief als belastingadviseur Goes.

Wat kunt u van Lodder Financials verwachten?

Lodder Financials biedt u de expertise die u zoekt. Wij regelen de administratie voor u en houden deze op orde en overzichtelijk. Door de administratie uit handen te geven, bespaart u tijd en geld. Wij nemen taken van u over zoals: het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. Daarnaast controleren we aanslagen, berekenen en minimaliseren we schulden. Wij stellen een persoonlijk financieel manager voor u aan, die uw vaste aanspreekpunt vormt. Een samenwerking met ons kan de werkdruk binnen uw onderneming aanzienlijk verlagen wat u de kans geeft op andere dingen te richten.

Belastingadviseur Oud-Beijerland
Belastingadviseur Oud-Beijerland

No hands accounting

Lodder Financials werkt met de no hands accounting tool. Door middel van dit concept hebben we uw administratie volledig geautomatiseerd. Dit kunt u online inzien wanneer u zich aansluit op het Peppol netwerk. Alle werkzaamheden die wij verrichten kunt u nu inzien en dit zorgt voor transparantie binnen de samenwerking. Alle cijfers vanuit uw rapportages worden gepresenteerd op uw dashboard. Uw administratie is nu altijd en overal up-to-date!

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs