Boekhouder Barendrecht

Boekhouder Barendrecht gezocht? Lodder Financials is uw financieel partner Barendrecht en omgeving. Als ondernemer wilt u weten hoe u er financieel voor staat. Ook wilt u doordachte keuzes maken voor de toekomst. Daarom vinden wij dat iedere ondernemer recht heeft op een financiële manager. Een partner die niet alleen vertelt hoe u ervoor staat, maar ook meedenkt over de toekomst.

Over Lodder Financials | Boekhouder Barendrecht

Heeft u een bedrijf in Barendrecht? Lodder Financials is actief als boekhouder en administratiekantoor in Barendrecht. Wij bedienen een groot scala aan relaties in Barendrecht, 23 tevreden klanten in en rondom Barendrecht maken al gebruik van onze diensten.

Persoonlijk advies

Lodder Financials ondersteunt uw boekhouding met persoonlijk advies en het ordenen van uw financiën. Van accountancy tot administratie, wij lopen graag met u op. Bekijk hieronder hoe wij u van dienst kunnen zijn. Eens verder praten? Neem contact op, maken graag nader kennis.

Ik wil vrijbijvend advies!
boekhouder barendrecht

Financieel adviseur

Bent u op zoek naar een boekhouder in de omgeving van Barendrecht? Lodder Financials is financieel adviseur en biedt ondersteuning bij fiscale en administratieve taken.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie overzichtelijk is en voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast bekijken we het rendement van uw bedrijf zodat we kunnen voorspellen wat er op de korte en lange termijn voor uw financiën te wachten staat.

Wij kennen de regio en de markt. Wij zijn o.a. actief als Boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Onze boekhouder in Barendrecht

Of uw organisatie nu klein of groot is en of u nu veel of weinig aangiften heeft, onze boekhouder (bij ons op kantoor, maar in Barendrecht bij u op kantoor is ook mogelijk) verzorgt uw gehele administratie.

De boekhouder maakt facturen op en organiseert de boekhouding. Hij werkt als een persoonlijk financieel manager die u voorziet van advies bij het opstellen van financiële plannen of bij het doen van investeringen.

Loonadministratie

Wij verzorgen uw loonadministratie en kunnen helpen bij het toepassen van arbeids- en sociale verhoudingen. De verschillende belastingaangiften zoals de omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting worden ingevuld en ingediend.

Daarnaast worden subsidies aangevraagd en premies voor u verwerkt. U heeft als ondernemer dus geen omkijken meer naar de administratie zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie.

controlling

Onze aanpak

Lodder Financials is ervan overtuigd dat persoonlijke aandacht belangrijk is voor het drijven van een goede administratie. Daarom willen wij u inzicht geven in de taken die wij voor u verrichten. Transparantie en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen graag een goede band met u opbouwen.

No hands accounting

Wij maken gebruik van de online no hands accounting tool om de administratie van uw organisatie inzichtelijk te maken. Via de online modules heeft u bijvoorbeeld inzicht in de meest recente rapportages. Daarnaast kunt u hierop precies zien wat we doen, welke facturen u heeft openstaan en welke mutaties er zijn. Uw hele administratie blijft daarmee up-to-date en u bent constant op de hoogte van wat er speelt binnen uw bedrijf.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

Wat onze klanten zeggen

“Sinds 2008 ben ik klant bij Lodder Financials. Mede dankzij de goede adviezen en begeleiding, loopt mijn bedrijf Dutch Top Horses fantastisch en hoef ik mij geen zorgen te maken over mijn belastingaangiftes en administratie.”

– Krista Kolijn – Dutch Top Horses

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs