Controlling

Kom meer te weten over onze controlling werkzaamheden!

Controlling bij Lodder Financials

De collega’s van Lodder Financials zorgen ervoor dat alle financiële informatie die binnenkomt, op de juiste wijze wordt opgeslagen en gedocumenteerd. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw financiële situatie en budgetten ten alle tijden onder controle zijn. Daarnaast maken onze controlling medewerkers rapportages en planningen om u te kunnen voorzien van advies over de huidige en toekomstige financiële situatie van uw organisatie.

Bent u net begonnen met een onderneming of heeft u vragen over controlling? Wij helpen u graag verder en beantwoorden met plezier alle vragen die u heeft. U bent van harte welkom bij Lodder Financials.

Ik wil vrijbijvend advies!

No Hands Accounting

Onze wijze van controlling is zo geoptimaliseerd dat uw financiële situatie altijd up-to-date is en u altijd de gegevens kunt inzien via een digitaal portaal. Bij ons kantoor werken wij met No Hands Accounting, dé administratiewijze gericht op de toekomst!

No Hands Accounting wordt toegepast door ons geautomatiseerd systeem dat dagelijks de administratie bijhoudt. We doen dit door de bank te koppelen aan de administratie, zodat bankmutaties zonder handmatige handelingen dagelijks worden verwerkt. Daarnaast sluiten we u aan op het Peppol netwerk. Via dit netwerk kunt u een factuur direct goedkeuren en betalen via de app op uw telefoon.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat de administratie dagelijks up-to-date is en is een ondersteuning aan onze controlling werkzaamheden. Hierdoor kunnen we er op adviserend gebied nog meer voor u zijn en zien wij actief waar de kansen liggen voor u. Samen zorgen we ervoor dat deze kansen optimaal worden benut en richten we ons op de toekomst.

Controlling
controlling
Administratiekantoor Goeree-Overflakkee | Accountant Goeree-Overflakkee | Accountantskantoor Zeeland | Accountant Middelharnis | Administratiekantoor Middelharnis | Boekhouder Middelharnis

Ons administratiekantoor in Zuid-Holland

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze controlling afdeling of bent uw nieuwsgierig geworden naar ons kantoor? Kom hier meer over ons te weten of neem contact op met een van onze specialisten!

Ik wil vrijbijvend advies!

Inzichten van onze accountants volgen?

Wij delen al het nieuws omtrent accountancy op ons blog via de website. Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe regelingen, deadlines en nieuwsitems.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een financieel adviseur? Neem contact met ons op.

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs