Accountant Middelharnis

Lodder Financials is dé accountant van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Heeft u een onderneming in Middelharnis en zoekt u een accountant? Bel Lodder Financials!

Lodder Financials: Accountant Middelharnis

Een accountant is een belangrijke toevoeging aan uw onderneming. Het is daarom prettig als deze in de buurt gevestigd is, zodat u elkaar makkelijk kunt opzoeken. Lodder Financials is een ervaren accountants- en adminstratiekantoor gelegen aan de Watertoren in Dirksland, slechts 10 minuten van Middelharnis. Dus zoekt u een accountant voor uw onderneming in Middelharnis, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ja, ik zoek een accountant in regio Middelharnis!

Over Paul Lodder en Lodder Financials

Lodder Financials is door Paul Lodder opgericht in 1998. Voordat Paul deze stap heeft gezet, rondde hij zijn opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam af en ging hij aan de slag bij verschillende accountantskantoren. Zo deed hij ervaring op in het bedrijfsleven als financieel manager. Met al deze ervaring ondersteunt hij nu, samen met zijn team, elke dag lokale ondernemers. Sinds 2002 is Lodder Financials te vinden in Dirksland en in 2020 is het kantoor verhuisd naar de Watertoren in Dirksland.

Een lokale accountant in de buurt van Middelharnis

Lodder Financials is financieel partner van vele lokale organisaties in en rondom Middelharnis en ondersteunt hen op administratief en fiscaal gebied. Ons team zorgt daarnaast voor een overzichtelijke administratie én dat het voldoet aan de wettelijke eisen. Samen met de ondernemer kijken we of het rendement van de organisatie verbeterd kan worden. Daarnaast onderhouden of verbeteren we de gezondheid van het bedrijf waarbij we uit gaan van de korte en lange termijn.

Wat kan Lodder Financials voor u betekenen?

Aan het begin van onze samenwerking koppelen wij een van onze financieel managers aan uw organisatie. Hierdoor heeft u dus altijd een vast aanspreekpunt die goed op de hoogte is van de financiële situatie van uw onderneming. Daarnaast houden wij u op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze rapportages via onze online module, No Hands Accounting. Kortom, zoekt u een accountant in regio Middelharnis? Uw bedrijf is bij ons in goede handen.

RF Transport uit Middelharnis over Lodder Financials

“Bij de start van ons transportbedrijf zijn wij goed begeleid door de mensen van Lodder Financials. Mede door het verschaffen van de juiste en tijdige informatie konden wij de juiste beslissingen nemen en zijn wij tot een gezonde bedrijfsvoering gekomen. Wij zien Lodder Financials als onze onmisbare financieel partner.”

Klaas en Ruud Fleuren – RF Transport BV

accountant middelharnis testimonial
Klaas en Ruud Fleuren - RF Transport BV

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

accountant middelharnis

Onze online diensten • Accountant Regio Middelharnis

Het bijhouden van uw dagelijkse administratie hebben wij geautomatiseerd in een programma genaamd No Hands Accounting. Hier koppelen we uw bankmutaties aan, zodat u deze op ieder moment kunt inzien. We sluiten u aan op het Peppol netwerk of koppelen u via ‘scan en herken’. Dit zorgt ervoor dat de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst worden. Daardoor kunt u de inkoopfacturen snel en eenvoudig betalen via uw telefoon. Deze No Hands Accounting methode helpt u dus bij het up-to-date houden van uw administratie. Daarnaast neem het werk uit handen voor uzelf en uw financieel adviseur én het biedt veel inzicht in het toekomstperspectief van uw organisatie!

Ik wil vrijbijvend advies!

Inzichten van onze accountants volgen?

Wij delen al het nieuws omtrent accountancy op ons blog via de website. Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe regelingen, deadlines en nieuwsitems.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een financieel adviseur? Neem in dat geval zeker contact met ons op.

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs

  Werken als accountant in regio Middelharnis?

  Ben jij accountant en wil je graag in de regio Middelharnis aan de slag bij een accountant kantoor? Neem dan contact met ons op! Wij werken in een team met 7 professionals voor veel MKB-klanten op het eiland Goeree-Overflakkee en zijn de accountant van veel ondernemers in Middelharnis. Bekijk onze website voor openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie via info@lodderfinancials.nl.