Fiscaal Adviesbureau

Lodder Financials is als fiscaal adviesbureau al jaren gevestigd in Dirksland en werkt voor veel Flakkeese ondernemers. Zoekt u fiscaal advies op Goeree-Overflakkee? Bel Lodder Financials!

Lodder Financials: Fiscaal Adviesbureau

Belasting betalen, het is onlosmakelijk verbonden met het ondernemerschap. Wilt u voorkomen dat uw organisatie teveel belasting betaald en onnodige risico’s voorkomen? Wilt u zeker zijn van een partner die op de hoogte is van de laatste regelgeving rondom btw-aangifte? Wij helpen u graag met de fiscale vraagstukken van uw onderneming. Van het opstellen van de belastingaangifte en het controleren van aanslagen tot de fiscale optimalisatie van uw jaarrekening.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat kan Lodder Financials als Fiscaal Adviesbureau voor mij betekenen?

Onze financieel adviseurs vinden het stuk voor stuk belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. We gaan in ieder gesprek uit van uw doelen en voorzien u van persoonlijk advies. Aan de start van de samenwerking koppelen wij u aan één van onze financieel managers die het beste bij u past. Dit is in de toekomst uw vaste aanspreekpunt. Op deze manier bieden wij u een vertrouwd gezicht waarmee u uw financiële kwesties kunt bespreken. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze rapportages via onze online module, No Hands Accounting. Kortom, uw administratie is bij ons in goed handen.

Administratiekantoor Goeree-Overflakkee | Accountant Goeree-Overflakkee | Accountantskantoor Zeeland | Accountant Middelharnis | Administratiekantoor Middelharnis | Boekhouder Middelharnis

Wat zijn de voordelen van een lokale accountant?

Eén van de speerpunten van ons accountantskantoor is de persoonlijke en duurzame relatie die we aangaan met de ondernemer. Een goed gesprek komt vaak tot stand als je elkaar regelmatig ziet. Daarom vinden wij het belangrijk om intensief contact te onderhouden met onze klanten. We nodigen u daarom geregeld uit op ons kantoor in Dirksland. Daarnaast is een lokale accountant bekend in de omgeving. Wanneer u veel lokale klanten heeft, kunnen wij daardoor extra goed advies geven over de koers die u kunt varen voor het beste rendement.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat is No Hands Accounting?

Het bijhouden van de dagelijkse administratie hebben wij geautomatiseerd in een programma genaamd No Hands Accounting. Hier koppelen we uw bankmutaties aan, zodat u deze op ieder moment kunt inzien. We sluiten u aan op het Peppol netwerk of koppelen u via ‘scan en herken’, wat ervoor zorgt dat de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst worden. U kunt de inkoopfacturen daardoor snel en eenvoudig betalen via uw telefoon. Deze No Hands Accounting methode helpt bij het up-to-date houden van uw administratie, het neemt werk uit handen voor uzelf en uw financieel adviseur én het biedt ons inzicht in het toekomstperspectief van uw organisatie!

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Inzichten van onze accountants volgen?

Wij delen al het nieuws omtrent accountancy op ons blog via de website. Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe regelingen, deadlines en nieuwsitems.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een financieel adviseur? Neem contact met ons op.

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs