Administratie

Lodder Financials is hét toekomstgerichte administratiekantoor in Zuid-Holland.

Administratiekantoor Zuid-Holland

Bij ons administratiekantoor in Zuid-Holland staan we voor u klaar om bij diverse administratieve werkzaamheden de helpende hand te zijn. Wij ondersteunen u door een financieel plan op te stellen, subsidies en premies te verwerken maar ook door uw belastingaangifte in te vullen en in te dienen. Denk hierbij aan uw omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelastingen.

Begint u nog meer net met een onderneming? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij begeleiden u graag bij de oprichting of eventuele omvorming van uw organisatie. Daarnaast staan wij ook paraat als u vragen heeft over wettelijke verplichtingen waar u aan moet voldoen. Welke diensten u ook nodig heeft, u bent van harte welkom bij ons administratiekantoor in Zuid-Holland.

Ik wil vrijbijvend advies!

No Hands Accounting

Bij ons administratiekantoor in Zuid-Holland werken wij met ‘No Hands Accounting’, dé administratiewijze waarbij er gekeken wordt naar de toekomst. In het verleden brachten organisaties hun administratie bij een accountant zodat deze administratie verwerkt werd en er achteraf een terugkoppeling kwam over de afgelopen periode. Hier werd geen rekening gehouden met de toekomst. Daarom doen wij het anders, wij kijken liever vooruit!

Ons geautomatiseerde systeem boekt de administratie dagelijks bij. Om dat te doen koppelen wij de bank direct aan de administratie, zodat de bankmutaties zonder handmatige handelingen dagelijks worden verwerkt. Daarnaast sluiten we u aan op het Peppol netwerk. Via dit netwerk komt een inkoopfactuur rechtstreeks in uw administratie terecht en wordt deze automatisch geboekt door de software. Vervolgens krijgt u via een app op uw telefoon een melding om de factuur goed te keuren en te betalen.

Deze werkwijze zorgt ervoor dat uw administratie en liquiditeit dagelijks up-to-date zijn, daardoor kunnen we ons actief richten op de toekomst. We zien waar de kansen liggen voor u en hoe we samen die kansen het best kunnen benutten!

Accountancy Middelharnis
administratiekantoor zuid-holland
Administratiekantoor Goeree-Overflakkee | Accountant Goeree-Overflakkee | Accountantskantoor Zeeland | Accountant Middelharnis | Administratiekantoor Middelharnis | Boekhouder Middelharnis

Ons administratiekantoor in Zuid-Holland

Wilt u meer weten over onze werkwijze, hoe wij met uw administratie omgaan of bent uw nieuwsgierig geworden naar ons administratiekantoor in Zuid-Holland? Neem dan contact op met een van onze specialisten!

Ik wil vrijbijvend advies!

Inzichten van onze accountants volgen?

Wij delen al het nieuws omtrent accountancy op ons blog via de website. Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe regelingen, deadlines en nieuwsitems.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een financieel adviseur? Neem contact met ons op.

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs