Boekhouder Zeeland

Boekhouder Zeeland gezocht? Lodder Financials houdt uw administratie up-to-date en voorziet uw organisatie van fiscale ondersteuning. Hiermee is uw administratie altijd overzichtelijk en op orde.

Lodder Financials, uw Boekhouder in Zeeland

Heeft u een onderneming in het mooie Zeeland? Lodder Financials is actief als boekhouder en administratiekantoor in Zeeland. Wij bedienen een groot scala aan relaties in Zeeland, 56 tevreden relaties zijn u voorgegaan. Of het nu op het gebied van boekhouding, accountancy of fiscaal advies is wij helpen u graag verder. Bekijk hieronder hoe wij u van dienst kunnen zijn. Eens verder praten,? Neem contact op, wij komen graag langs!

Ik wil vrijbijvend advies!

Boekhouder in Zeeland

Als financieel adviseur bieden de werknemers van Lodder Financials ondersteuning bij administratieve en fiscale taken. Ons kantoor is gevestigd op Goeree-Overflakkee, maar wij werken samen met organisaties in de wijde omtrek. Zo ook in de provincie Zeeland.

Wij voeren uw administratietaken online uit, waardoor u altijd inzichtelijk heeft hoe het ervoor staat met uw administratie. Natuurlijk komen wij voor adviezen en gesprekken graag naar u toe!

Lodder Financials is onder andere actief als Boekhouder in Goes.

Lodder Financials administratie en boekhouding in regio Zeeland

U kunt ervan op aan dat al onze boekhouders zowel vakkundig als betrouwbaar zijn. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van financiën en zijn ontzettend goed met cijfers. Onze boekhouders worden uw persoonlijke financieel managers en zijn uw vaste aanspreekpunt voor vragen en advies. Daarnaast helpt uw manager u bij onder andere: de verwerking van premies, de aanvraag van subsidies, het opstellen van financiële planningen, het uitvoeren van loonadministratie en tot slot het doen van de belastingaangiften.

No hands accounting boekhouder Zeeland

Wanneer u ons inzet zorgen wij ervoor dat de administratie binnen uw organisatie overzichtelijk is en blijft. Wij adviseren u over uw inkomsten- en uitgavenpatroon en zorgen ervoor dat de gehele administratie altijd en overal up-to-date is. Omdat wij gebruik maken van de no hands accounting tool is uw dagelijkse administratie volledig geautomatiseerd. U bent aangesloten op het Peppol netwerk en kunt hiermee uw bankmutaties inzien waar en wanneer u dat wilt. Hierdoor heeft u uw administratie altijd bij de hand. Inkoopfacturen komen direct in uw account te staan en deze kunt u met uw telefoon betalen. Deze manier van werken is zeer efficiënt omdat het veel tijd en geld bespaart voor uw bedrijf.

Boekhouder Zeeland gezocht? Neem contact op met Lodder Financials!

Ja ik zoek een boekhouder in Zeeland!

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

Wat onze klanten zeggen

‘’Ik zou Lodder Financials zonder twijfel aanbevelen aan anderen. Vanaf het begin heeft Paul alles voor mij opgezet, en het was snel en vakkundig geregeld. Alle administratie verloopt nu digitaal via het programma Exact, wat het proces makkelijk maakt. Ik kan bijvoorbeeld simpel mijn facturen uploaden, zelfs onderweg! Ik heb vorig jaar een trailer gekocht en Paul heeft me geholpen te beoordelen of dit een verstandige investering was voor mijn bedrijf. Hij denkt echt met je mee.’’

– Bram Fleuren, zelfstandig transportondernemer

Onze aanpak

Lodder Financials neemt uw administratie volledig over, waardoor u tijd krijgt voor andere taken. Om u op de hoogte te houden maken wij gebruik van online tools waarmee u altijd inzicht heeft in uw cijfers. In een veilige omgeving heeft u gemakkelijk toegang tot uw rapportages. Onder andere uw facturen, inkoopfacturen en uw resultatenrekening en balans zijn inzichtelijk. Daarnaast adviseren wij u over uw boekhouding en cijfers. Wij staan naast u als ondernemer en trekken samen op om de doelen te behalen die u voor ogen heeft!

Ik wil vrijbijvend advies!
boekhouder zeeland

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs