Administratiekantoor Ouddorp

Heeft u uw administratie op orde?

Het bijhouden van de administratie is voor veel ondernemers iets waarvan ze de noodzaak inzien, maar waar ze niet veel tijd aan willen besteden. Hoe richt je de administratie zo in, dat er genoeg tijd overblijft om te ondernemen?

Om te beginnen werkt u samen met een accountant of administrateur die gebruik maakt van de moderne technieken voor het bijhouden van de administratie. Bij Lodder Financials zetten wij de administratie als volgt op om u zo eenvoudig mogelijk te laten werken en zoveel mogelijk inzicht in uw cijfers te geven:

1. Wij maken een account voor u aan op de boekhoudsoftware van Exact Online. Lodder Financials is specialist in het werken met Exact Online en wij regelen alles voor u.

2. Wij installeren de app van Exact Online op uw smartphone. Via deze app heeft u dagelijks inzicht in uw banksaldo, nog te vorderen van uw klanten en nog te betalen aan uw leveranciers.

3. Wij koppelen uw bankrekening aan Exact Online zodat uw bankmutaties dagelijks worden ingelezen.

4. U maakt via de app een foto van uw inkoopfactuur of kassabonnetje zodat deze facturen automatisch in Exact Online worden verwerkt. Daarnaast proberen wij in overleg met u zoveel mogelijk inkoopfacturen in UBL formaat te ontvangen, hetgeen dit proces nog verder verbetert.

5. Is uw administratie groot, dan vragen wij uw leveranciers de facturen naar een uniek e-mailadres te sturen zodat deze rechtstreeks in uw administratie worden geplaatst.

6. U keurt de facturen goed, waarna ze automatisch betaald kunnen worden.

7. Uw verkoopfacturen maakt u met Exact Online zodat deze direct in uw administratie staan.

TIP: Werk uw administratie wekelijks bij, dit voorkomt achteraf zoeken naar facturen en onnodige vragen van uw accountant.

Werkt u op bovenstaande manier met Lodder Financials samen dan heeft dit voor u de volgende voordelen:
• Uw administratie is altijd geheel bijgewerkt;
• U heeft altijd de juiste cijfers paraat;
• De cijfers kloppen.
• U wordt ontzorgd;
• U onderneemt en kan sturen op betrouwbare financiële gegevens.

Wilt u meer weten over onze werkwijze neem dan contact op met de adviseurs van Lodder Financials.