Administratiekantoor Zeeland

Op zoek naar een administratiekantoor in Zeeland? Lodder Financials is uw financiële partner! Ons administratiekantoor neemt graag uw volledige administratie uit handen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking!

Ik wil vrijbijvend advies!

Lodder Financials

Bent u op zoek naar professioneel en betrouwbaar administratief en financieel advies in Zeeland? De ervaren boekhouders van Lodder Financials bieden u administratieve en fiscale ondersteuning. Met onze uitgebreide expertise en persoonlijke benadering streven we ernaar om uw financiële zaken moeiteloos en efficiënt te beheren. Alles zodat u zich kunt concentreren op wat écht belangrijk is: het laten groeien van uw onderneming.

Over ons administratiekantoor in Zeeland

U vindt het administratiekantoor van Lodder Financials in Dirksland, op het eiland Goeree-Overflakkee. Ondertussen zijn wij actief in verschillende steden in Zeeland, van Zierikzee tot Middelburg. Grote organisaties, maar ook startende ondernemingen kunnen ons om ondersteuning vragen. We geven persoonlijk advies en maken een op maat gemaakt plan voor uw organisatie. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden op korte en lange termijn.

 

Naast administratiekantoor zijn wij ook actief als belastingadviseur in Zeeland.

 

administratiekantoor zeeland
administratiekantoor zeeland accountant

Wat mag u verwachten van ons?

Lodder Financials biedt de expertise die u zoekt. Wij houden uw administratie overzichtelijk op orde en regelen dit ook voor u. U bespaart veel tijd en geld door de administratie uit te besteden. De belastingaangiften, het opstellen van een strategie en het uitbrengen van advies nemen wij van u over. Daarnaast berekenen en minimaliseren wij de schulden, controleren wij de aanslagen en jaarrekeningen ten houden we de veranderingen op het fiscaal gebied nauwlettend in de gaten. Met een persoonlijk financieel manager als aanspreekpunt, bespreekt u alle financiële kwesties. Door een samenwerking aan te gaan met ons, verlaagt u de werkdruk binnen uw organisatie, waardoor u de kans krijgt om zich te richten op andere dingen.

Neem contact op

Review

“Naast begeleiding van boekhouding en loonadministratie ben ik ook geholpen met de overname van de praktijk. Paul heeft mij gesteund in de gesprekken tijdens de overname maar ook begeleid in de financiële stukken voor het maken van een ondernemingsplan. Wanneer ik iemand zou moeten adviseren over een goede financiële partner, zal ik altijd Lodder Financials adviseren.”

– Elmar Plaisier | Plaisier Fysiotherapie

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

No hands accounting

Uw administratie volledig geautomatiseerd en deze online in kunnen zien, wanneer u dit wilt? Dat is werken met het no hands accounting tool. Sluit u aan op het Peppol netwerk en u heeft overal en altijd uw administratie bij de hand. U kunt al onze werkzaamheden inzien, waardoor transparantie ontstaat binnen onze samenwerking. Op het dashboard vindt u alle cijfers van rapportages. De administratie van uw onderneming is altijd up-to-date.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs