Administratiekantoor Zeeland

Op zoek naar een administratiekantoor in Zeeland? Dan is Lodder Financials uw financiële partner.

Administratiekantoor Lodder Financials

De ervaren boekhouders van Lodder Financials bieden u administratieve en fiscale ondersteuning. Daarom is Lodder Financials het administratiekantoor voor uw organisatie. Meer informatie?

Ik wil vrijbijvend advies!

Over ons administratiekantoor in Zeeland

U vindt het administratiekantoor van Lodder Financials in Dirksland, op het eiland Goeree-Overflakkee. Ondertussen zijn wij actief in verschillende steden in Zeeland, van Zierikzee tot Middelburg. Grote organisaties, maar ook startende ondernemingen kunnen ons om ondersteuning vragen. We geven persoonlijk advies en maken een op maat gemaakt plan voor uw organisatie. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden op korte en lange termijn.

 

Naast administratiekantoor zijn wij ook actief als belastingadviseur in Zeeland.

 

Wat mag u verwachten van ons?

Lodder Financials biedt de expertise die u zoekt. Wij houden uw administratie overzichtelijk op orde en regelen dit ook voor u. U bespaart veel tijd en geld door de administratie uit te besteden. De belastingaangiften, het opstellen van een strategie en het uitbrengen van advies nemen wij van u over. Daarnaast berekenen en minimaliseren wij de schulden, controleren wij de aanslagen en jaarrekeningen ten houden we de veranderingen op het fiscaal gebied nauwlettend in de gaten. Met een persoonlijk financieel manager als aanspreekpunt, bespreekt u alle financiële kwesties. Door een samenwerking aan te gaan met ons, verlaagt u de werkdruk binnen uw organisatie, waardoor u de kans krijgt om zich te richten op andere dingen.

Administratiekantoor Hellevoetsluis

No hands accounting

Uw administratie volledig geautomatiseerd en deze online in kunnen zien, wanneer u dit wilt? Dat is werken met het no hands accounting tool. Sluit u aan op het Peppol netwerk en u heeft overal en altijd uw administratie bij de hand. U kunt al onze werkzaamheden inzien, waardoor transparantie ontstaat binnen onze samenwerking. Op het dashboard vindt u alle cijfers van rapportages. De administratie van uw onderneming is altijd up-to-date.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs