Boekhouder Zierikzee

Lodder Financials is dé professional op het gebied van boekhouding. Ons persoonlijke advies en onze vakkundige boekhouders helpen u bij het op orde krijgen van uw administratie. Bent u op zoek naar een boekhouder in Zierikzee? Dan bent u bij Lodder Financials aan het juiste adres.

Lodder Financials in Zierikzee

Uw onderneming in Zierikzee wilt u natuurlijk laten groeien. Het helpt dan niet als u zich naast het ondernemen ook nog eens moet focussen op de administratie. Laat uw administratie daarom volledig over aan Lodder Financials, dan heeft u daar in elk geval geen omkijken meer naar!

Ik wil vrijbijvend advies!

Lodder Financials, boekhouder in Zierikzee

Lodder Financials heeft een kantoor gevestigd op Goeree-Overflakkee, een half uurtje verwijderd van Zierikzee. Wij willen onze kennis en service delen en zijn daarom actief in een grote regio, waaronder ook in Zierikzee. De administratie doen wij volledig online door middel van de no hands accounting tool waardoor deze altijd helemaal up-to-date is en ook blijft. Voor adviezen en gesprekken komen wij graag naar u toe, maar dit kan uiteraard ook telefonisch.

Lodder Financials is al jaren actief als boekhouder in Zeeland.

No hands accounting tool

Omdat het bijhouden van de dagelijkse administratie veel tijd kost hebben wij dit geautomatiseerd. Via ons online programma kunt u uw bankmutaties op ieder moment inzien. Onze online modules geven inzicht in de meest recente rapportages. U bent aangesloten op het Peppol netwerk of via scan en herken. Dit zorgt ervoor dat de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst worden. U kunt deze dan snel en gemakkelijk betalen met uw telefoon. Deze manier van werken vinden wij heel efficiënt omdat het helpt bij het up-to-date houden van uw administratie en het veel tijd en geld bespaart voor uw organisatie.

Uw administratie op orde met Lodder Financials

Een boekhouder van Lodder is niet zomaar uw boekhouder, het is uw persoonlijke financieel manager die u ondersteunt bij de fiscale en administratieve werkzaamheden binnen uw organisatie. Ten eerste helpen we u met het opstellen van een financieel plan, bij het doen van aanvragen, het verwerken van subsidies en het indien van de belastingaangiften. Ten tweede is uw administratie voortaan helemaal op orde, het is overzichtelijk en voldoet aan de wettelijke eisen. Tenslotte bekijken wij het rendement van uw organisatie waarbij we rekening houden met de korte en lange termijn. Omdat onze werknemers veel ervaring in huis hebben en op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op financieel gebied bent u verzekerd van een deskundig financieel manager.

Bent u op zoek naar een boekhouder bij u in de buurt? Wij helpen u uw boekhouding op orde te krijgen en te houden. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Ik wil vrijbijvend advies!

Vind uw boekhouder in Zierikzee

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens Lodder Financials

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs