HR- en payroll services

Bent u al bekend met de HR- en payroll services van Lodder Financials? Zoals u op onze site kunt lezen, is onze filosofie dat elk bedrijf een financieel manager verdient. Daarnaast zijn wij van mening dat dit ook geldt voor een HR-manager. Hiervoor bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij bieden u een online samenwerking waarbij u op elk moment inzicht kunt krijgen in uw actuele HR- en salarisgegevens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U kunt uw gehele salarisadministratie bij ons neerleggen. Wij verzorgen de maandelijkse loonberekening, dienen de aangiften in bij de belastingdienst en zorgen voor de juiste pensioenaangifte. Bovendien zorgen wij ervoor dat de loonstroken klaar staan voor u en uw medewerkers. Het is ook mogelijk dat u zelf een deel van de salarisverwerking doet en het door ons laat controleren of definitief laat maken. Een voorbeeld hiervan is dat u zelf de overuren van uw medewerkers invoert, waarna wij deze controleren en de salarisberekening definitief maken.

Online samenwerking

Wij verwerken uw salarisadministratie door middel van onze online software. U krijgt hierdoor real-time toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. Door deze online samenwerking zien wij en u op elk moment dezelfde gegevens.

Via dit online portaal kunt u dagelijks meldingen krijgen die voor u van belang zijn om het juiste HR-beleid te voeren. Voorbeelden hiervan zijn belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen, einde proeftijd of contract en jubilea. Bovendien kunt u de verlof- en verzuimregistratie via dit portaal invoeren en inzien. Een ander voordeel van dit systeem is dat uw medewerkers een verzoek voor verlof via een mobiele app kunnen indienen.

Na verwerking van alle salarisgegevens, kunt u inzicht krijgen in uw salarisadministratie door diverse salarisrapportages. Hieronder vallen loonstroken, betaalbestanden en loonaangifte. Zodra uw financiële pakket gekoppeld is aan ons HR- en payroll portaal, wordt de loonjournaalpost automatisch in dit pakket gezet.

Door onze online samenwerking krijgt u dus op elk moment inzicht in alle actuele HR- en salarisgegevens. Bovendien kunnen wij op elk moment met u mee kijken om u beter van dienst te kunnen zijn.

Dus: bent u ondernemer en op zoek naar uitbesteding van uw HR- en salarisadministratie, wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij verzorgen uw salarisadministratie zo efficiënt mogelijk.

Transportondernemers let op: wij hebben jarenlange ervaring in de transportsector. Deze CAO kennen wij dan ook door en door.