Lodder Accountants biedt administratieve en fiscale ondersteuning en voert de controlling uit voor bedrijven en organisaties.

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

Eens verder praten?

Financieel gezond groeien

Lodder Accountants biedt al jarenlang fiscale en administratieve ondersteuning aan verschillende organisaties en bedrijven. Hierdoor kunt u werk uit handen geven zodat u meer tijd heeft om te focussen op andere zaken. Wanneer u gebruik maakt van onze service, kunnen we samen met u de financiële en fiscale gezondheid van uw organisatie onderhouden en, indien nodig, verbeteren door met u mee te denken over de groeimogelijkheden van uw organisatie.

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratie & Advies

De administratie binnen een organisatie is vaak een grote taak. Dit kan voor ondernemers een doorn in het oog zijn. Wij helpen u om tijd te besparen door deze taken van u over te nemen. Wij richten ons onder andere op uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. Daarnaast controleren we aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren we schulden en houden we ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied goed in de gaten.

No Hands Accounting

Via het Peppol netwerk en het scan en herken concept verwerken we up-to-date alle administraties. Deze verwerking is geautomatiseerd en werkt daardoor effectief en tijdbesparend. We houden hierin al uw cijfers bij zodat u weet waar u als ondernemer aan toe bent. Daarnaast is het via dit netwerk ook mogelijk om via uw telefoon inkoopfacturen te betalen die u van uw leverancier ontvangt. Wij presenteren uw cijfers via een mooi dashboard. Met behulp van No Hands Accounting is uw administratie nu elk moment van de dag helemaal op orde.

accountant middelharnis testimonial

Bij de start van ons transportbedrijf zijn wij goed begeleid door de mensen van Lodder Accountants, mede door het verschaffen van de juiste en tijdige informatie konden wij de juiste beslissingen nemen en zijn wij tot een gezonde bedrijfsvoering gekomen. Wij zien Lodder Accountants als onze onmisbare financieel manager.

Klaas en Ruud Fleuren – RF Transport BV

Boekhouder Dordrecht

Wat u verder van ons mag verwachten

Lodder Accountants vindt het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. We gaan uit van uw wensen en voorzien u van persoonlijk advies. Wij bieden een financieel manager aan die uw vaste aanspreekpunt wordt. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht waarmee u uw financiële kwesties kunt bespreken. U blijft op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze rapportages via de online module. Kortom, uw financiën zijn bij ons in goede handen. Door onze centrale ligging op Goeree-Overflakkee is Lodder Accountants altijd dichtbij uw organisatie in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Kunnen wij u helpen?

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs