MKB accountant

Een MKB accountant treed op als financieel adviseur voor ondernemers die willen doen waar ze goed in zijn; ondernemen. Het zorgt ervoor dat u zich kunt blijven focussen op de groei van uw bedrijf, terwijl de MKB accountant zich ontfermt over de financiële zaken van uw organisatie. We geven u vier redenen waarom samenwerken met een MKB accountant een goed idee is.

1. Ontvang advies over fiscale zaken

Een accountant adviseert u over de meest geschikte ondernemingsvorm voor uw bedrijf. Dit is van groot belang wanneer u een onderneming gaat oprichten, maar dit advies is ook interessant als u al enkele jaren onderneemt en uw organisatie is gegroeid. De MKB accountant is op de hoogte van alle ondernemingsvormen en weet uit ervaring welke vorm u het beste kunt toepassen op uw organisatie.

Ik wil vrijbijvend advies!

2. Ontvang advies over subsidies

In Nederland kennen we veel financierings- en subsidieregelingen. Een accountant heeft toegang tot een subsidiedatabank, waardoor hij een gedegen advies kan uitbrengen over de subsidies die voor uw onderneming wellicht van toepassing zijn.

3. Krijg hulp bij het verkopen of kopen van een bedrijf

Een onderneming kopen of verkopen doet u maar een enkele keer in uw leven en het is een belangrijk moment. Het is verstandig om te raden te gaan bij een ervaren accountant die meerdere MKB ondernemers heeft geholpen met het kopen of verkopen van een bedrijf. Een accountant staat u tijdens het gehele proces bij en adviseert u over de beste keuzes en acties.

4. Sla een professionaliseringsslag in uw administratie

Een accountant met veel ervaring in het MKB houdt uw administratie niet alleen bij, maar adviseert u ook hoe u dit kunt verbeteren. Met deze verbeteringen kunt u beter inspelen op ontwikkelingen, benut u de mogelijkheden van online boekhouden, verhoogt u uw omzet en drukt u de kosten. Waar wacht u nog op?!

Boekhouder Dordrecht

Administratie

Raak nooit meer het overzicht kwijt in uw financiële administratie.

Controlling

Heb altijd inzicht in de meest recente rapportages via onze online modules.

Accountancy

Uw administratie is altijd op orde en voldoet aan de wettelijke eisen.

Fiscaal

Vertrouw uw fiscale aangiften met een gerust hart toe aan een specialist.

Administratiekantoor Hellevoetsluis

Lodder Financials; uw MKB accountant

Lodder Financials is een MKB accountant op het eiland Goeree-Overflakkee, opgericht door Paul Lodder. Al jaren ondersteunen wij MKB ondernemers in de regio en daarbuiten met hun administratie en boekhouding.  Het bijhouden van uw dagelijkse administratie hebben wij geautomatiseerd in een programma genaamd No Hands Accounting. Deze No Hands Accounting methode helpt u bij het up-to-date houden van uw administratie, het neemt werk uit handen voor uzelf en uw financieel adviseur én het biedt veel inzicht in het toekomstperspectief van uw organisatie! We ontmoeten u graag voor een vrijblijven kennismakingsgesprek.

Ik wil vrijbijvend advies!

Inzichten van onze accountants volgen?

Wij delen al het nieuws omtrent accountancy op ons blog via de website. Blijf hier op de hoogte van alle nieuwe regelingen, deadlines en nieuwsitems.

Liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen met een financieel adviseur? Neem in dat geval zeker contact met ons op.

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs