We zitten dagelijks met menig ondernemer rond de tafel en ons klantenbestand is in de loop der jaren flink gegroeid. Hoog tijd om onze klanten daarom eens aan het woord te laten. We vroegen Simone Gogos, eigenaresse van sieradenwinkel Tiara en olijfoliemerk Eleolado, om iets te vertellen over haar ervaring met ons kantoor.

“Paul heb ik ruim 20 jaar geleden ontmoet, toen hij net was gestart met Lodder Financials. Er was een goede klik en we werden klant met onze sieradenwinkel Tiara uit Zierikzee.

Enkele jaren geleden zijn we naast ons huidige bedrijf Tiara een nieuw bedrijf gestart: Eleolado olijfolie. Door de combi van twee bedrijven met twee systemen en twee facturatieprogramma’s plus chaotische aanleg, stelde Paul voor om te gaan werken met het programma Exact. Ik stond niet te springen om met een ingewikkeld facturatiesysteem te werken, maar ik wilde wel graag horen wat Paul voor ideeën had. Hij leerde ons hoe eenvoudig het was en nu… wil ik nooit meer terug! Ik kan de facturatie makkelijk verwerken en het programma is ontzettend makkelijk in gebruik, zelfs voor mij! Iedere week log ik in en kan ik met gemak alle nieuwe bestellingen invoeren én bijhouden wat er al wel of niet betaald is. Door de combinatie van twee bedrijven was de administratie voorheen zenuwslopend, maar nu vind ik het zelfs leuk om te doen!

Naast het feit dat Exact ontzettend fijn werkt, helpt Lodder ook met andere financiële zaken zoals de jaarrekeningen, privé administratie en btw-aangiftes. Maar het belangrijkste vind ik de persoonlijke aanpak van Lodder. We kunnen met al onze vragen bij hen terecht en dankzij de nauwe samenwerking zijn ze van alles op de hoogte. Zo weten ze niet alleen hoe we er financieel voorstaan, maar kennen ze het ontstaan van onze bedrijven goed en weten ze wat onze gezinssituatie is. Dat helpt toch mee in de adviesgesprekken en het onderlinge contact dat je met elkaar hebt.

We zien dat ons bedrijf nog steeds groeiende is en gaan de toekomst met veel enthousiasme tegemoet. Dankzij de hulp van Lodder en het werken met Exact houden we grip op de groei en dat geeft overzicht en rust.”

– Simone Gogos