accountant middelharnis

Student

Lodder Financials is een administratie- / belastingadvieskantoor, gevestigd in Dirksland. Wij bieden onze cliënten administratieve en fiscale ondersteuning en we zijn dé financieel manager van bedrijven en organisaties. Met onze persoonlijke benadering zetten we ons in voor een duurzame relatie met onze cliënten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar studenten of stagiaires.

Studenten HBO/WO

Als student ben je in ons bedrijf werkzaam voor ondernemers in het MKB. We streven naar een hoge kwaliteit in onze administratieve werkzaamheden, begeleiding en advisering van onze cliënten. We willen naast de ondernemer staan. Spreekt dit jou aan en voldoe je aan de functie-eisen, dan komen wij graag met je in contact.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die wij je willen laten uitvoeren zijn het bijhouden van administraties in Exact Online, het voorbereiden van fiscale aangiften, het opstellen van jaarcijfers en het helpen bij maandrapportages. Je werkt samen met een team van ervaren collega’s om de klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Functie-eisen
• Studerend op HBO niveau in het vakgebied accountancy/bedrijfseconomie.
• Accuratesse en inzicht in het werk
• Communicatief en representatief.
• Teamspeler en hands-on-mentaliteit.
• Proactieve houding.

Bij deze baan horen natuurlijk ook een aantal dingen die je van ons kunt verwachten. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, en een prettige werksfeer, leuke collega’s, gezellig kantoor en om niet te vergeten is er elke week een vrijdagmiddagborrel. Is deze baan iets voor jou? Stuur je motivatie en CV naar paul@lodderfinancials.nl.