Vacature relatiebeheerder

Wie zijn wij?

Lodder Financials is een administratie- / belastingadvieskantoor, gevestigd in Dirksland. Wij bieden onze cliënten administratieve en fiscale ondersteuning en we zijn dé financieel manager van bedrijven en organisaties. Met onze persoonlijke benadering zetten we ons in voor een duurzame relatie met onze cliënten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Relatiebeheerder

Als relatiebeheerder ben je in ons bedrijf werkzaam voor ondernemers in het MKB. We streven naar een hoge kwaliteit in onze administratieve werkzaamheden, begeleiding en advisering van onze cliënten. We willen naast de ondernemer staan. Dit verwachten wij dus ook van onze relatiebeheerders. Spreekt dit jou aan en voldoe je aan de functie-eisen, dan komen wij graag met je in contact.

Werkzaamheden

De werkzaamheden als relatiebeheerder bestaan uit het bijhouden van administraties, het verzorgen van maandrapportages, het opstellen van jaarcijfers, het opstellen van fiscale aangiften. Je wordt de sparring partner van je eigen klantenpakket. Je werkt samen met een team van ervaren collega’s om de je klant zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Functie-eisen

  • Opleiding op HBO/VWO niveau in het vakgebied accountancy/bedrijfseconomie.
  • Accuratesse en inzicht in het werk.
  • Relevante werkervaring.
  • Communicatief en representatief.
  • Teamspeler en hands-on-mentaliteit.
  • Proactieve houding.
  • Kennis van Exact-Online is een pré.

Bij deze baan horen natuurlijk ook een aantal dingen die je van ons kunt verwachten. We bieden je goede arbeidsvoorwaarden, goede opleidingsmogelijkheden, een prettige werksfeer, leuke collega’s, gezellig kantoor en om niet te vergeten is er elke week een vrijdagmiddagborrel.

Is deze baan iets voor jou? Stuur je motivatie en CV naar paul@lodderfinancials.nl.