Administratiekantoor Barendrecht

Bent u op zoek naar een administratiekantoor Barendrecht? Dan ondersteunt Lodder Financials u bij uw administratie.

Administratiekantoor Lodder Financials

Uw onderneming in Barendrecht is aan het groeien en daarmee stapelen de administratieve taken zich langzaam op. Tijd om Lodder Financials in te schakelen!

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratiekantoor in Barendrecht

Lodder Financials, gevestigd op Goeree-Overflakkee, is al jarenlang actief als administratiekantoor. Al jarenlang bieden wij organisaties administratieve en fiscale ondersteuning aan. Wij hebben onze werkomgeving flink uitgebreid en zijn onder andere actief in Barendrecht. Wat wij erg belangrijk vinden in de samenwerking is het bieden van transparantie en het opbouwen van een duurzame relatie. Wij willen namelijk dat u uw administratie met een gerust hart aan ons overlaat.

Naast Administratiekantoor Barendrecht zijn wij ook actief als belastingadviseur Barendrecht.

Kwalitatieve service

Om uw organisatie tijd en kosten te besparen, hebben wij de dagelijkse administratie volledig geautomatiseerd. Alle taken die wij uitvoeren doen wij op een vakkundige manier. Taken zoals het opstellen van strategieën, het invoeren van facturen en het verzorgen van de belastingaangiften. Daarnaast controleren we de aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren we schulden en brengen we ook advies uit. Wij geloven dat wij veel voor uw organisatie kunnen betekenen en de werkdruk op financiën en administratie voor u kunnen verlagen. Hierdoor kunt u zich focussen op ondernemen.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

No hands accounting

Lodder Financials werkt volgens het principe van no hands accounting. Wanneer u zich aansluit op het Peppol netwerk en het scan en herken concept, heeft u altijd inzicht in uw administratie via de online modules. We verwerken hierin al uw rapportages en houden uw administratie up-to-date. Hierdoor werken wij effectief en tijdbesparend. Al uw cijfers worden bijgehouden en in uw dashboard geplaatst, dit houdt het overzichtelijk voor u. Het is overigens ook mogelijk om toegang te krijgen tot inkoopfacturen en deze ook telefonisch te betalen. Met behulp van no hands accounting is uw administratie op ieder moment van de dag helemaal op orde!

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs