Belastingadviseur Barendrecht

Belastingadviseur Barendrecht gezocht? Wilt u hulp bij de belastingaangiften van uw organisatie in Barendrecht? Lodder Financials helpt u graag!

Financieel advies

Uw organisatie in Barendrecht heeft potentie om te groeien. Een goede administratie is daarbij van belang. Lodder Financials kan u helpen bij de fiscale en administratieve taken binnen uw bedrijf.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Lodder Financials

Lodder Financials is al jarenlang dé belastingadviseur van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Daarnaast zijn wij ook actief in de wijdere omtrek waaronder ook Barendrecht. Wij bieden bedrijven de administratieve en fiscale ondersteuning die ze nodig hebben. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de administratie overzichtelijk is en blijft en dat deze voldoet aan alle wettelijke eisen. Onze belastingadviseurs zetten zich in voor een duurzame relatie en het opbouwen van een goede samenwerking waarbij u zich prettig voelt. Onze jarenlange kennis zorgt ervoor dat u uw financiën met een gerust hart aan ons toe kunt vertrouwen.

Naast Belastingadviseur Barendrecht zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Onze belastingadviseur in Barendrecht

De belastingadviseur onderhoudt uw administratie volledig online. U sluit zich aan op het Peppol netwerk en kunt vervolgens via de no hands accounting tool al uw rapportages inzien. Op deze manier is uw administratie altijd up-to-date en kunt u, waar en wanneer u wilt een beroep doen op uw totale financiële plaatje. De online module geeft biedt transparantie en geeft u veel inzicht. Uw adviseur komt overigens ook graag bij u langs voor advies of een goed gesprek waarbij we bijvoorbeeld nieuwe doelen kunnen stellen.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland
Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Onze taken

Onze belastingadviseur helpt u bij verschillende kwesties rondom de fiscale en administratieve taken binnen uw organisatie. Om uw fiscale positie te optimaliseren nemen wij alles van u over, op deze manier kunt u zich weer op andere zaken focussen en bent u er zeker van dat de administratie netjes is. Wij bedenken strategieën, schrijven bezwaarschriften, verzorgen de aangiftebelasting en stellen een financieel plan voor u op. We berekenen en minimaliseren uw belastingschulden en zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de wetgeving. We kijken naar het rendement van uw bedrijf en onderzoeken hoe de gezondheid op de lange en korte termijn kan verbeteren. Lodder Financials kan dus veel voor uw organisatie betekenen.

Wilt u meer informatie over het inzetten van één van onze belastingadviseurs? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs