Administratiekantoor Dordrecht

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving van Dordrecht? Lodder Financials staat voor u klaar.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Administratiekantoor Lodder Financials

Uw onderneming in Dordrecht is aan het groeien en daarmee stapelen de administratieve taken zich langzaam op. Daarom is het tijd om Lodder Financials in te schakelen!

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratie voor uw onderneming in Dordrecht

Ons administratiekantoor is te vinden op Goeree-Overflakkee, maar wij zijn door de jaren heen steeds actiever geworden in een bredere regio, waaronder Dordrecht. Voor MKB en MKB+ bedrijven bieden wij fiscale ondersteuning aan. Wij stellen een duidelijk plan op en geven u persoonlijk advies. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden op zowel korte als lange termijn voor uw organisatie.

Over Lodder Financials

Lodder Financials regelt de administratie voor u en houdt deze op orde en overzichtelijk. U creëert meer tijd voor andere taken door de administratie uit handen te geven. Wij nemen bijvoorbeeld de volgende taken van u over: verzorgen van belastingaangiften, opstellen van strategieën, aanslagen en jaarrekeningen controleren en brengen wij advies uit. U krijgt een persoonlijk financieel manager aangewezen waarmee u alle financiële kwesties bespreekt. De ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied houden wij nauwlettend in de gaten en we spelen hier direct op in.

No hands accounting

Wij werken met een no hands accounting tool, hiermee kan de gehele administratie geautomatiseerd worden. Dit kunt u vervolgens online inzien wanneer u zich aansluit op het Peppol netwerk. U ziet direct welke werkzaamheden wij verrichten, waardoor er transparantie ontstaat binnen onze samenwerking. Op het dashboard ziet u alle cijfers en rapportages direct gepresenteerd, hierdoor heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie die te allen tijde up-to-date is.

 

Meer informatie over een samenwerking met ons administratiekantoor in de buurt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs