Boekhouder Dordrecht

Op zoek naar een persoonlijke boekhouder in de omgeving van Dordrecht?
Lodder Financials is uw financieel partner.

Over Lodder Financials

Wanneer uw onderneming gevestigd is in Dordrecht of omgeving en u zoekt naar een financieel partner, dan is Lodder Financials wellicht de geschikte partij voor u. Lodder Financials is namelijk actief als boekhouder en belastingadviseur in Dordrecht en heeft veel ervaring in het organiseren van financiën. Als u een financieel manager van Lodder inschakelt weet u zeker; mijn administratie is altijd op orde!

Ik wil vrijbijvend advies!

Uw boekhouder in Dordrecht

Lodder Financials is financieel adviseur en biedt organisaties zowel administratieve als fiscale ondersteuning. Omdat wij onze kennis en service graag met anderen delen zijn wij actief in een zeer grote regio, waaronder ook Dordrecht. Voor adviezen en gesprekken komen wij graag naar uw organisatie toe, maar dit kan uiteraard ook telefonisch. De administratie doen wij overigens volledig online. Dit doen we via de no hands accounting tool waarmee we uw administratie altijd up-to-date houden.

Wij kennen de regio en de markt. Wij zijn o.a. actief als Boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Inzetten van Lodder Financials

Een boekhouder van Lodder Financials wordt uw aangewezen financieel manager. Uw financieel manager helpt u bij het opstellen van financiële plannen, het aanvragen van subsidies of het verwerken van premies. Daarnaast doen we aangiften van uw omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting en organiseren we bijvoorbeeld de loonadministratie. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van financiën en door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw organisatie van het beste advies voorzien.

De aanpak van Lodder Financials

Al onze werknemers maken gebruik van de no hands accounting tool. Hiermee is uw dagelijkse administratie volledig geautomatiseerd. Dit scheelt een hoop tijd en daarmee ook geld. Wanneer u zich aansluit op het Peppol netwerk of via scan en herken, kunnen wij bankmutaties aan uw account koppelen. Deze kunt u, waar en wanneer dan ook, inzien in uw online account. Inkoopfacturen komen daardoor direct in uw administratie en kunt u ook eenvoudig betalen via uw telefoon.

Lodder Financials vindt het belangrijk om een duurzame relatie op te bouwen waarbij persoonlijk advies, betrokkenheid en vertrouwen op nummer één staan. Bent u geïnteresseerd in een financieel manager van Lodder Financials? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs