Belastingadviseur Goes

Belastingadviseur Goes gezocht? Wilt u geadviseerd worden bij de belastingaangiften van uw organisatie? Lodder Financials helpt u graag!

Financieel advies

De financiën uit handen geven is misschien een uitdaging, maar uiteindelijk zal het u helpen bij de groei van uw bedrijf. Terwijl onze belastingadviseurs zich focussen op uw administratie, kunt u zich richten op ondernemen.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over ons

Lodder Financials is al jarenlang actief als belastingadviseur. Wij beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw bedrijf op administratief en fiscaal gebied te ondersteunen.  We zorgen ervoor dat de administratie op orde is en dat deze overzichtelijk voor u is. We zetten ons in voor een duurzame relatie waarbij we uitgaan van een mooie samenwerking.

Naast Belastingadviseur Goes zijn wij ook actief als boekhouder in Goes.

Een belastingadviseur in Goes

Ons kantoor is gevestigd op Goeree-Overflakkee, maar in de loop der jaren zijn we steeds actiever geworden in een wijdere regio, waaronder ook Goes. Uw dagelijkse administratie automatiseren wij volledig. Wij werken met ons no hands accounting tool. Wanneer u zich aansluit op het Peppol netwerk kunt u uw rapportages inzien. Het vormt een effectieve en snelle manier van werken omdat u overal en altijd alle administratie bij de hand heeft. U kunt facturen gemakkelijk via uw telefoon betalen en al onze handelingen bekijken. Dit biedt een transparante samenwerking. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij bij u langskomen om strategieën te bespreken of om u verder te adviseren over een juiste aanpak.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland
Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

De aanpak van Lodder Financials

Uw belastingadviseur wordt u persoonlijk aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor al uw vragen. Wij voorzien u graag van advies en helpen u bij de verschillende administratieve taken zoals het doen van de aangiftebelasting, het op stellen een financiële planningen, het bedenken van fiscale strategieën voor uw organisatie en het schrijven van bezwaarschriften. We controleren de aanslagen, berekenen en minimaliseren we de belastingschulden en zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de huidige wetgeving.

Wilt u meer informatie over het inzetten van één van onze belastingadviseurs? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs