Administratiekantoor Oud-Beijerland

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Oud-Beijerland? Lodder Financials is dé expert op het gebied van fiscale- en administratieve werkzaamheden.

Administratiekantoor Lodder Financials

Administratiekantoor Oud-Beijerland: Uw organisatie in Oud-Beijerland is een veelbelovende onderneming, u bent goed in het doen van zaken en het onderhouden van contact met uw klanten. Echter, uw boekhouding overzichtelijk houden blijkt een lastigere opgave klus. Dat is het moment waarop u Lodder Financials kunt inschakelen!

Ik wil vrijbijvend advies!

Over ons kantoor

Lodder Financials, gevestigd op Goeree-Overflakkee, is al jarenlang actief als administratiekantoor. Omdat wij onze werkzaamheden hebben uitgebreid in een wijdere omgeving kunnen wij uiteraard ook iets voor uw onderneming in Oud-Beijerland betekenen. Wij bieden organisaties ondersteuning bij het uitvoeren van administratieve en fiscale werkzaamheden. Wij houden uw boekhouding online bij, maar komen voor adviezen en gesprekken graag bij u langs!

Naast Administratiekantoor Oud-Beijerland zijn wij ook actief als belastingadviseur in Oud-Beijerland.

Uitstekende service

De administratie is een taak die veel tijd in beslag neemt. Voor ondernemers is dit vaak lastig te combineren met alle andere werkzaamheden die zich voor doen binnen het bedrijf. Wij kunnen u helpen tijd en daarmee geld te besparen door deze taken van u over te nemen. U kunt ervan uitgaan dat wij de administratie op orde stellen en overzichtelijk voor u houden. Daarnaast richten we ons ook op het opstellen van strategieën, het verzorgen van uw belastingaangiften en het uitbrengen van adviezen. Allereerst zetten we een strategie vast met een duidelijk plan waarbij we gericht aan de slag kunnen. Wij bieden u persoonlijk advies en zetten ons in voor een duurzame relatie.

No hands accounting

De dagelijkse administratie hebben wij volledig geautomatiseerd. We werken met de no hands accounting tool en houden uw administratie up-to-date via onze online modules. Als u zich aansluit op het Peppol netwerk, heeft u ook toegang tot het online domein waarin u altijd en overal uw administratie kunt inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om middels uw mobiele telefoon inkoopfacturen te betalen. Wij presenteren al uw cijfers in een mooi dashboard waarin al onze rapportages worden verwerkt.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor? Neem contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!


Adresgegevens

Watertoren 49A
3247 CL Dirksland
Goeree-Overflakkee

0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

Lodder Financials is lid van:
NOAB & Register Belastingadviseurs