Belastingadviseur Oud-Beijerland

Belastingadviseur Oud-Beijerland gezocht? Heeft u advies nodig bij de belastingaangiften binnen uw organisatie in Oud-Beijerland? Lodder Financials adviseert u over de mogelijkheden!

Financieel advies

U wilt graag advies over wat u het beste kunt doen op financieel gebied voor uw onderneming in Oud-Beijerland. U wilt bijvoorbeeld de administratie eerst weer op orde hebben, waardoor de belastingaangifte makkelijker te doen is. Lodder Financials staat tot uw dienst.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Lodder Financials

Lodder Financials is al jarenlang actief als belastingadviseur voor verschillende soorten organisaties. Hierdoor hebben wij al veel ervaring gekregen. Wij bieden bedrijven zowel administratieve als fiscale ondersteuning. Uw administratie blijft daarmee overzichtelijk en op orde. Samen met u bekijken onze adviseurs het rendement en de gezondheid van uw organisatie op zowel de lange als korte termijn. Zo weet u dus precies wat u kunt doen om in te spelen op veranderingen binnen uw bedrijf. We zetten ons in voor een duurzame relatie waarbij we uitgaan van uw wensen en wij u voorzien van persoonlijk advies. We zijn erg betrokken bij u en uw organisatie en willen zeker een steentje bijdragen aan een positieve groei binnen uw bedrijf. Zo kunnen we samen vooruit.

Naast belastingadviseur zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Uw belastingadviseur in Oud-Beijerland

Onze belastingadviseur wordt uw persoonlijk financieel manager en helpt u bij verschillende taken. Zo doen we bijvoorbeeld de aangiften van de belastingen voor uw organisatie en adviseren we over de fiscale wet- en regelgeving. Wij willen de beste resultaten voor u bereiken en hiermee uw fiscale positie optimaliseren. Wij doen bijvoorbeeld de volgende taken voor u: het opstellen van financiële planningen, het schrijven van bezwaarschriften en het controleren van de aanslagen. Zo heeft u meer tijd om te ondernemen.

Administratiekantoor Hellevoetsluis
Paul Lodder

Onze aanpak

Lodder Financials kan veel voor uw organisatie betekenen omdat wij veel ervaring hebben. Uw administratie nemen wij volledig van u over dus daar maakt u zich geen zorgen meer over.  Ook creëert u hiermee meer tijd voor andere taken. Om u wel op de hoogte te houden van onze handelingen, maakt u gebruik van de online modules. Door middel van de no hands accounting tool heeft u makkelijke toegang tot al uw rapportages. Deze online omgeving is veilig en transparant. Zo ziet u op elk moment wat wij doen. U kunt hierin ook snel en eenvoudig facturen zowel betalen als inzien. Door het gebruik van technologie kunnen we snelle en efficiënte resultaten behalen voor uw onderneming. Daarmee zullen we een groei zien plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over het inzetten van één van onze belastingadviseurs in Oud-Beijerland? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs