Belastingadviseur Oud-Beijerland

Belastingadviseur Oud-Beijerland gezocht? Heeft u advies nodig bij de belastingaangiften binnen uw organisatie in Oud-Beijerland? Lodder Financials adviseert u over de mogelijkheden!

Financieel advies

U wilt graag advies over wat u het beste kunt doen op financieel gebied voor uw onderneming in Oud-Beijerland. U wilt bijvoorbeeld de administratie weer op orde hebben en de aangiftebelasting doen. Lodder Financials kan u hierbij van dienst zijn.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Lodder Financials

Lodder Financials is al jarenlang actief als belastingadviseur voor verschillende soorten organisaties. Wij bieden bedrijven administratieve en fiscale ondersteuning. Uw administratie blijft daarmee overzichtelijk en op orde. Samen met u bekijken onze adviseurs het rendement en de gezondheid van uw organisatie op zowel de lange als korte termijn. U weet dus precies wat u kunt doen om in te spelen op veranderingen binnen uw bedrijf. We zetten ons in voor een duurzame relatie waarbij we uitgaan van uw wensen en wij u voorzien van persoonlijk advies. We zijn erg betrokken bij u en uw organisatie en willen een steentje bijdragen aan een positieve groei binnen uw bedrijf.

Naast Belastingadviseur zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Uw belastingadviseur in Oud-Beijerland

Onze belastingadviseur wordt uw persoonlijk financieel manager en helpt u bij verschillende taken. Zo doen we de aangiften van de belastingen voor uw organisatie en adviseren we over de fiscale wet- en regelgeving. Wij willen de beste resultaten voor u bereiken en uw fiscale positie optimaliseren. Het opstellen van financiële planningen, het schrijven van bezwaarschriften en het controleren van de aanslagen, wij doen het allemaal voor u!

Onze aanpak

Lodder Financials kan veel voor uw organisatie betekenen. Uw administratie nemen wij volledig van u over waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Om u wel op de hoogte te houden van onze handelingen kunt u gebruik maken van de online modules. Via de no hands accounting tool heeft u makkelijke toegang tot al uw rapportages. Deze online omgeving is veilig en transparant. U kunt hierin ook snel en eenvoudig facturen betalen en inzien. Met het gebruik van technologie kunnen we snelle en efficiënte resultaten behalen voor uw onderneming.

Wilt u meer informatie over het inzetten van één van onze belastingadviseurs? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!


Adresgegevens

Watertoren 49A
3247 CL Dirksland
Goeree-Overflakkee

0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

Lodder Financials is lid van:
NOAB & Register Belastingadviseurs