Boekhouder Goeree-Overflakkee

Bent u op zoek naar een boekhouder op Goeree-Overflakkee?
Lodder Financials is uw financiële partner.

Over Lodder Financials

Lodder Financials is dé financieel adviseur van Goeree-Overflakkee. Wij bieden uw organisatie zowel administratieve als fiscale ondersteuning. We zorgen er onder andere voor dat uw administratie op orde is, voldoet aan de wettelijke eisen, en dat deze overzichtelijk is en blijft. Ook bekijken wij het rendement van uw organisatie en onderhouden de gezondheid van uw bedrijf waarbij we kijken naar de korte en lange termijn.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat kan een boekhouder voor u betekenen?

Onze boekhouders verzorgen de administratie van uw organisatie. Wij doen dit geheel online via onze no hands accounting tools. Hierbij bepalen we het resultaat, maken we facturen op en organiseren we de boekhouding volledig. Zie ons als een persoonlijk financieel manager; wij kunnen uw startende onderneming ondersteunen door een financieel plan op te stellen of aanvragen van subsidies en premies te verwerken. De boekhouder helpt u bij het invullen en indienen van de belastingaangifte. Denk hierbij aan uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

De oprichting of omvorming van uw organisatie kunnen wij, dankzij onze ervaring, vakkundig begeleiden. Ook kunnen we u helpen bij de toepassing van de wettelijk verplichtingen omtrent de arbeids- en sociale verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Daarnaast helpen we ook met de verzorging van bijvoorbeeld loonadministratie.

Naast boekhouder zijn wij ook actief als belastingadviseur in Goeree-Overflakkee.

No hands accounting

Omdat het bijhouden van de dagelijkse administratie veel tijd kost hebben wij dit geautomatiseerd. Zo koppelen we uw bankmutaties aan ons online programma, die u op ieder moment kunt inzien. U bent aangesloten op het Peppol netwerk of via scan en herken, waardoor de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst worden. U kunt deze vervolgens snel en eenvoudig betalen via uw telefoon. Deze manier van werken helpt bij het up-to-date houden van uw administratie en we kunnen hierdoor ook een inschatting maken van het toekomstperspectief van uw organisatie.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Onze aanpak

Lodder Financials organiseert uw boekhouding volledig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar zaken als facturen en aangiften. Ook bieden wij online modules aan waarmee u altijd in uw meest recente rapportages kunt kijken. Uw fiscale aangiften kunt u ook aan ons toevertrouwen. Wij zijn meer dan alleen uw boekhouder, want wij zijn een betrokken financieel partner. Wij benaderen u persoonlijk en zetten ons in voor een duurzame relatie. Uw financieel manager wordt uw vaste aanspreekpunt waarmee u, te allen tijde, contact opneemt. Wij zijn zeer betrokken bij iedere stap en wij vinden het daarom belangrijk u van het juiste advies te voorzien. Boekhouder Goeree-Overflakkee? Bij Lodder Financials bent u aan het juiste adres. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij als boekhouder altijd in de buurt van uw bedrijf in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ontdek hoe wij ondernemen voor u makkelijker maken. Vraag nu de brochure.


  Over Paul Lodder

  administratiekantoor hellevoetsluis

  “Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
  manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
  met
   de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
  een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
  respect
   en vertrouwen.”

  Bel Paul: 0187 – 663289

  C. Maat Transport

  "De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

  – Cees Maat

  Eens nader kennismaken...

  Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

   Adresgegevens

   Watertoren 44
   3247 CL Dirksland
   Goeree-Overflakkee

   0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

   Lodder Financials is lid van:
   NOAB & Register Belastingadviseurs