Belastingadviseur Dordrecht

Belastingadviseur in Dordrecht gezocht? Lodder Financials adviseert u graag bij de belastingaangiften van uw organisatie.

Financieel advies

Volledig richten op het ondernemen, terwijl de financiële administratie voor u gedaan wordt? Als u dit interessant vindt, dan staan onze belastingadviseurs klaar om de administratie voor uw organisatie over te nemen.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Lodder Financials

Met jarenlange ervaring als belastingadviseur weet Lodder Financials raad met de administratie van uw organisatie. Met de kennis en ervaring op zak helpen wij u graag op administratief en fiscaal gebied. De administratie zal overzichtelijk en op orde zijn zodat u zich daar geen zorgen meer om maakt. Wij gaan uit van een fijne samenwerking met u omdat wij ons inzetten voor een duurzame relatie.

Naast Belastingadviseur Goes zijn wij ook actief als boekhouder in Dordrecht.

Belastingadviseur in Dordrecht

Het kantoor waar vanuit wij werken is gevestigd op Goeree-Overflakkee. Sinds een aantal jaren zijn wij actief in een bredere regio. Dordrecht is hier onderdeel van. Uw administratie wordt volledig geautomatiseerd. Hierbij maken wij gebruik van ons no hands accounting tool. Op het Peppol netwerk vindt u rapportages en kunt u deze inzien. Dit is een snelle manier van werken omdat u overal uw administratie snel erbij pakt. Facturen betaalt u gemakkelijk door middel van uw smartphone en u bekijkt alle handelingen die door ons zijn verricht. Hierdoor ontstaat een samenwerking die transparant is. Liever persoonlijk contact? Wij kunnen ook langskomen om advies te geven of zaken te bespreken.

Hoe pakken wij dit aan?

U krijgt een belastingadviseur aangewezen. Hij of zij is het persoonlijke aanspreekpunt bij alle vragen. Wij helpen u bij verschillende taken, omtrent de administratie. Denk hierbij aan het doen van belastingaangifte, financiële plannen opstellen, fiscale strategieën bedenken en bezwaarschriften schrijven. Hiernaast controleren wij de aanslagen, minimaliseren wij de belastingschuld en deze berekenen wij ook. Tot slot zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de eisen van de nieuwe wetgeving.

Meer informatie over belastingadviseurs of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs