Boekhouder Goes

Op zoek naar een persoonlijke boekhouder in Goes? Lodder Financials is uw financieel partner.

Over Lodder Financials

Lodder Financials ondersteunt uw boekhouding met persoonlijk advies en het ordenen van uw financiën.

Ik wil vrijbijvend advies!

Boekhouder Goes gezocht?

Een boekhouder van Lodder Financials verzorgt de gehele administratie van uw organisatie. Of u nu een kleine startup bent of een multinational gevestigd in de omgeving Goes, wij zorgen voor administratieve en fiscale ondersteuning. Met behulp van onze boekhouder is uw administratie op orde, heeft u inzicht in uw in- en uitgaven en voldoet alles aan de wettelijke eisen. Daarnaast kijkt onze boekhouder naar de gezondheid van uw bedrijf op de korte en lange termijn zodat u hierop kunt inspelen.

Wij kennen de regio en de markt. Wij zijn o.a. actief als Boekhouder op Goeree-Overflakkee en Oud-Beijerland.

Een persoonlijke financieel manager in Goes

Onze werknemers zijn niet zomaar boekhouder, zij zijn uw persoonlijke financieel manager en zorgen voor een gezonde financiële situatie binnen uw organisatie. De administratie gaat tegenwoordig volledig online via onze no hands accounting tools. Hiermee kunnen we kosten en tijd besparen voor uw onderneming. Alle taken die uw financieel manager uitvoert zijn meteen zichtbaar in deze online module. Hiermee geven wij inzicht in onze werkzaamheden en hechten wij waarde aan een transparante manier van werken. Al onze werknemers zijn professionals en hebben veel ervaring in hun vakgebied. We garanderen u de beste uitvoering als het gaat om fiscale en administratieve werkzaamheden zoals loonadministratie, belastingaangiften, financiële plannen opstellen en facturen verwerken.

Paul Lodder

Lodder Financials

Lodder staat voor persoonlijk advies en vakkundige begeleiding als het aankomt op uw administratie. Wij bouwen een duurzame relatie met u op waarbij uw persoonlijke financieel manager uw vaste aanspreekpunt is die u te allen tijde kunt contacteren. Daarnaast maken wij gebruik van de no hands accounting tools. U bent dan aangesloten op het Peppol netwerk of scan en herken, wat ervoor zorgt dat uw facturen direct in uw administratie geplaatst worden. De online module geeft u gemakkelijk inzicht in de werkzaamheden die wij doen en uw administratie is daarmee altijd up-to-date. U heeft geen omkijken meer naar financiële zaken zoals facturen en aangiften, deze kunt u aan ons toevertrouwen.

 Wilt u meer informatie over het inzetten van een persoonlijke financieel manager van Lodder Financials? Neem dan contact met ons op!

Ik wil vrijbijvend advies!

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs