Boekhouder Dirksland

Bent u op zoek naar een boekhouder in Dirksland?
Lodder Financials is uw financiële partner.

Over Lodder Financials uit Dirksland

Lodder Financials is dé financieel adviseur van Goeree-Overflakkee. Wij zijn gevestigd aan de Watertoren in Dirksland en bieden u zowel administratieve als fiscale ondersteuning. We zorgen er onder andere voor dat uw administratie op orde is, dat het voldoet aan de wettelijke eisen, en dat deze overzichtelijk is en blijft. Ook bekijken wij het rendement van uw organisatie en onderhouden we de gezondheid van uw bedrijf. Hierbij houden we rekening met de korte en de lange termijn.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat zijn de voordelen van een boekhouder?

Onze boekhouders verzorgen de administratie van uw onderneming. Wij doen dit volledig online via onze no hands accounting tool. Met deze tool maken we facturen op en organiseren we de boekhouding volledig. U kunt ons zien als een persoonlijk financieel manager; wij kunnen uw onderneming ondersteunen door een financieel plan op te stellen of aanvragen van subsidies en premies te verwerken. Onze boekhouder helpt u ook bij het invullen en indienen van de belastingaangifte. Denk hierbij aan uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Daarnaast kunnen wij de oprichting of omvorming van uw onderneming kunnen wij, dankzij onze ervaring, vakkundig begeleiden. Ook kunnen we u helpen bij de toepassing van de wettelijk verplichtingen omtrent de arbeids- en sociale verhoudingen tussen werkgever en werknemer.

Naast boekhouder zijn wij ook actief als belastingadviseur in Dirksland.

No hands accounting

Het bijhouden van de dagelijkse administratie kost nu eenmaal veel tijd en daarom hebben wij dit geautomatiseerd. Zo koppelen we uw bankmutaties aan ons online programma. U bent aangesloten op het Peppol netwerk of via ‘scan en herken’. Hiermee worden de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst. U kunt dit dan zelf snel en eenvoudig betalen via uw telefoon. Deze manier van werken helpt bij het bijhouden van uw administratie en we kunnen hierdoor ook een inschatting maken over het toekomstperspectief van uw organisatie.

Paul Lodder
Paul Lodder

Onze werkwijze

Lodder Financials houdt uw boekhouding volledig bij, waardoor u geen omkijken meer heeft naar zaken als facturen en aangiften. Wij zijn meer dan alleen uw boekhouder, wij zijn een betrokken financieel partner. Wij houden van een persoonlijke aanpak en zetten ons in voor een duurzame relatie. Uw financieel manager wordt uw vaste aanspreekpunt waarmee u 24/7 contact kunt opnemen. Wij zijn betrokken bij iedere stap en voorzien u geregeld van advies. Op zoek naar een boekhouder uit Dirksland? Bij Lodder Financials bent u aan het juiste adres. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij als boekhouder altijd in de buurt van uw organisatie in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs