Belastingadviseur Goeree-Overflakkee

Belastingadviseur Goeree-Overflakkee gezocht? Heeft u advies nodig bij de belastingaangiften van uw organisatie? Lodder Financials helpt u graag!

Lodder Financials

Lodder Financials is al jarenlang dé belastingadviseur van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Wij bieden organisaties zowel administratieve als fiscale ondersteuning. Ook zorgen we ervoor dat de administratie overzichtelijk is en blijft. Daarnaast zorgen wij ook dat de administratie voldoet aan de wettelijke eisen. Samen met u bekijken we het rendement van uw organisatie en verbeteren we de gezondheid van uw bedrijf waarbij we uit gaan van de korte en lange termijn.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat kan een belastingadviseur op Goeree-Overflakkee voor u betekenen?

Onze belastingadviseur helpt u bij de aangiften van de belastingen en adviseert u over fiscale wet- en regelgeving. Het doel is om het voordeligste resultaat voor u te bereiken en daardoor uw fiscale positie te optimaliseren. Onze experts verzorgen onder andere uw aangiftebelasting, stellen een financiële planning op, bedenken fiscale strategieën voor uw organisatie, schrijven bezwaarschriften en controleren de aanslagen. Daarnaast berekenen en minimaliseren we uw belastingschulden, zorgen we ervoor dat alles voldoet aan de wetgeving en houden we ontwikkelingen en wijzigingen op fiscaal gebied voor u in de gaten. Wij kunnen dus veel voor uw organisatie betekenen. Zo krijgt u meer ademruimte voor andere zaken.

Naast belastingadviseur zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee.

Onze service

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt met uw persoonlijke belastingadviseur. Daarom zetten wij ons in voor een duurzame relatie waarbij we uit gaan van uw wensen en wij u voorzien van persoonlijk advies. U krijgt een belastingadviseur als vast aanspreekpunt, waarmee u al uw financiële en fiscale kwesties kunt bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunt u uw financiën en belastingzaken met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Daarnaast zijn wij zeer betrokken bij uw organisatie en willen u van het juiste advies voorzien.

Belastingadviseur Goeree-Overflakkee
Belastingadviseur Goeree-Overflakkee

Wat we nog meer voor u kunnen betekenen

Lodder Financials organiseert uw administratie volledig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw financiën. U blijft daarentegen wel altijd op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze online module. Hiermee heeft u inzicht in de meest recente rapportages. Deze online omgeving is veilig en transparant. Daarnaast maken wij gebruik van online boekhouden. Onze handelingen worden hiermee rechtstreeks in uw administratie geplaatst. Wanneer u bijvoorbeeld een inkoopfactuur binnenkrijgt, krijgt u via de app of op uw telefoon een melding om de factuur goed te keuren en deze vervolgens te betalen. Met deze nieuwe technieken kunnen we zien waar er kansen voor uw onderneming liggen en hoe we deze het beste kunnen benutten.

Belastingadviseur Goeree-Overflakkee gezocht? Neem gerust contact ons op voor een afspraak. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij als belastingadviseur altijd in de buurt van uw bedrijf in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ontdek hoe wij ondernemen voor u makkelijker maken. Vraag nu de brochure.


  Over Paul Lodder

  administratiekantoor hellevoetsluis

  “Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
  manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
  met
   de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
  een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
  respect
   en vertrouwen.”

  Bel Paul: 0187 – 663289

  C. Maat Transport

  "De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

  – Cees Maat

  Eens nader kennismaken...

  Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

   Adresgegevens

   Watertoren 44
   3247 CL Dirksland
   Goeree-Overflakkee

   0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

   Lodder Financials is lid van:
   NOAB & Register Belastingadviseurs