Boekhouder Middelharnis

Bent u op zoek naar een boekhouder in Middelharnis?
Dan is Lodder Financials is uw financiële partner!

Over Lodder Financials

Lodder Financials is dé financieel adviseur op slechts 10 minuten van Middelharnis. Wij bieden zowel administratieve als fiscale ondersteuning. We zorgen ervoor dat uw administratie op orde is, voldoet aan de wettelijke eisen, en dat deze overzichtelijk is en blijft. Ook bekijken wij het rendement van uw organisatie en helpen u met het onderhouden van de gezondheid van uw bedrijf.

Ik wil vrijbijvend advies!

Wat kan een boekhouder voor u betekenen?

Onze financieel adviseurs verzorgen de administratie van uw onderneming. Wij doen dit geheel online via ons no hands accounting programma. Aan de hand van dit programma bepalen we het resultaat, maken we facturen op en organiseren we de volledige boekhouding. Wij zijn uw persoonlijk financieel manager en een verlengstuk van uw organisatie; wij kunnen uw startende onderneming ondersteunen door een financieel plan op te stellen en aanvragen van subsidies en premies te verwerken. De boekhouder helpt u ook bij het invullen en indienen van de belastingaangifte. Denk hierbij aan uw aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Daarnaast kunnen wij de oprichting of omvorming van uw organisatie vakkundig begeleiden. Ook kunnen we u helpen bij de toepassing van de wettelijk verplichtingen omtrent de arbeids- en sociale verhoudingen naar uw werknemers toe.

Naast boekhouder in de regio Middelharnis zijn wij ook actief als belastingadviseur in Goeree-Overflakkee.

Kent u onze No Hands Accounting methode al?

Aangezien het bijhouden van de dagelijkse administratie veel tijd kost hebben wij dit geautomatiseerd. We koppelen uw bankmutaties aan ons online programma, die u 24/7 kunt inzien. U bent aangesloten op het Peppol netwerk of via scan en herken, waarmee de inkoopfacturen direct door de leverancier in uw administratie geplaatst kunnen worden. U kunt deze daarna makkelijk betalen via uw telefoon. Deze manier van werken zorgt ervoor dat uw administratie up-to-date is en we kunnen hierdoor ook een inschatting maken van het toekomstperspectief van uw organisatie.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Hoe wij werken

Uw financieel adviseur van Lodder Financials organiseert uw boekhouding volledig, waardoor u geen omkijken meer heeft naar zaken als facturen en aangiften. Ook bieden wij online modules aan waarmee u altijd in uw meest recente rapportages kunt kijken, zoals onze No Hands Accounting tool. Daarnaast kunt u uw fiscale aangiften ook aan ons toevertrouwen. Wij zijn meer dan alleen uw boekhouder, wij zijn een betrokken financieel partner. Uw financieel manager wordt uw vaste aanspreekpunt waarmee u 24/7 contact kunt opnemen. Dus zoekt u een boekhouder in Middelharnis? Bij Lodder Financials bent u aan het juiste adres, slechts 10 minuten rijden verwijderd van Middelharnis. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij als boekhouder altijd in de buurt van uw bedrijf in Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan eerst vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs