Paul Lodder

Paul Lodder is de oprichter van Lodder Financials. Sinds 1998 is administratie- en belastingadvieskantoor een begrip in Dirksland en Goeree-Overflakkee.

Neem contact op met Paul
Paul Lodder

Over Paul Lodder

Paul richtte zijn kantoor op in 1998. In de jaren daarvoor rondde hij zijn opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam succesvol af, waarna hij aan de slag ging bij verschillende andere accountantskantoren en werkte in het bedrijfsleven als financieel manager. Een aantal jaar na de oprichting van Lodder Financials behaalde Paul ook zijn diploma voor Register Belastingadviseur. Naast zijn inzet voor het bedrijf, is hij in zijn vrije tijd actief bij de plaatselijke voetbalvereniging waar hij de functie als penningmeester bekleedt.

Het team van Paul Lodder bestaat uit 10 gedreven professionals. Zij vervullen ieder een belangrijke rol binnen het kantoor, van (junior) relatiebeheerder of belastingadviseur tot administratief medewerker.

Contact opnemen met Paul

Over Lodder Financials

Lodder Financials is opgericht in 1998 en sinds 2002 gevestigd in Dirksland. Sinds 2020 bevindt het kantoor zich in een nieuw pand aan de Watertoren in Dirksland. Hier zetten Paul en zijn team zich iedere dag in voor lokale ondernemers en ondersteunen hen bij de financiële taken. Daaronder valt: fiscale aangiften en advisering, opstellen van jaarrekeningen, voldoen aan wettelijke voorschriften en publicatievereisten, verzorgen van loon- en financiële administratie, verzorgen van tussentijdse rapportages, opstellen van (investerings-)begrotingen en financieringsvragen, tijdelijk en financieel structureel management en de begeleiding van automatiseringsprojecten.
Het kantoor van Paul Lodder adviseert ondernemers dus op financieel en fiscaal gebied en voorziet hen van de gewenste en benodigde managementinformatie, zodat de ondernemers hun organisatie kunnen sturen en bijsturen indien gewenst. Het kantoor loopt voorop in het zogenaamde no-hands-accounting en werkt met mooie dashboards om klanten te adviseren.

Mede-eigenaar Gerda Lodder

Paul staat niet alleen aan het roer van Lodder Financials, dit doet hij samen met zijn vrouw Gerda Lodder. Zij is verantwoordelijk voor de aangiftepraktijk Inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemers. Voordat zij mede-eigenaar van Lodder Financials werd heeft zij de opleiding Management, Economie en Recht afgerond. Daarna heeft zij jaren bij een accountantskantoor en in de banksector gewerkt. Tegenwoordig volgt Gerda regelmatig cursussen en studies om op de hoogte te blijven van het vakgebied.

Gerda Lodder

Bent u op zoek naar een administratie- en belastingadvieskantoor?

Neem contact op met Paul of Gerda en plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs