Administratiekantoor Dirksland

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Dirksland? Lodder Financials is al jaren hét administratiekantoor in Dirksland voor ondernemers op en rondom Goeree-Overflakkee.

Lodder Financials: administratiekantoor Dirksland

Lodder Financials, gevestigd aan de Watertoren in Dirksland, is al jarenlang actief als administratiekantoor. Wij zetten ons voor een grote groep ondernemers in met administratieve en fiscale ondersteuning. Hierdoor is het voor de ondernemers mogelijk om werk uit handen te geven en waardoor zij meer tijd over hebben om te focussen op anderen zaken. Samen onderhouden we de financiële en fiscale gezondheid van hun organisatie en verbeteren deze waar nodig. Hierbij gaan we uit van zowel de korte als de lange termijn waarbij we een duidelijk plan opstellen. We zorgen ervoor dat de administratie overzichtelijk is en dat het voldoet aan de wettelijke regelgeving.

Eens verder praten?

De service van ons administratiekantoor in Dirksland

De administratie binnen een organisatie is vaak een grote taak. Dit is voor veel ondernemers een doorn in het oog. Wij helpen u met deze taken, zodat u tijd bespaart! Wij richten ons onder andere op uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. We controleren ook aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren schulden en houden ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied nauwlettend in de gaten. Wanneer u met ons samenwerkt verlagen wij de werkdruk op het gebied van financiën en administratie.

Naast Administratiekantoor in Dirksland zijn wij ook actief als belastingadviseur op Goeree-Overflakkee.

No Hands Accounting

Via het Peppol netwerk en het ‘scan en herken’ concept verwerken we up-to-date alle administraties. De verwerking is geautomatiseerd en werkt is daarom zeer effectief en bespaard een hoop tijd. We houden in dit programma al uw cijfers bij zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Daarnaast betaalt u inkoopfacturen die u van uw leverancier ontvangt eenvoudig via uw telefoon. U ziet al uw cijfers terug in een mooi en overzichtelijk dashboard. Dankzij de No Hands Accounting methode is uw administratie op elk moment helemaal op orde.

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

Wat kan ik van een administratiekantoor verwachten?

Wij vinden het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. We gaan uit van uw wensen en staan altijd klaar met persoonlijk advies om uw onderneming verder te helpen. Wij koppelen een financieel manager aan uw onderneming die uw vaste aanspreekpunt wordt. Zo is er altijd een vertrouwd gezicht waarmee u uw financiële kwesties kunt bespreken. Via de online module houden we u daarnaast op de hoogte van onze werkzaamheden Uw administratie is bij ons dus in goed handen.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor gevestigd in Dirksland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Door onze centrale ligging op het eiland, bedienen wij niet alleen ondernemers uit Dirksland, maar ook uit o.a. Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge en Ouddorp.

Vraag adviesgesprek aan
Boekhouder Goes

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs