Administratiekantoor Ouddorp

Op zoek naar een administratiekantoor Ouddorp? Lodder Financials is hét administratiekantoor in Ouddorp voor organisaties die werkzaam zijn op en rondom Goeree-Overflakkee.

Ik zoek een administratiekantoor in Ouddorp.

Als u op zoek bent naar een administratiekantoor in de buurt van Ouddorp, dan is Lodder Financials uw financiële partner! Lodder Financials helpt ondernemers namelijk met administratieve en fiscale taken. Dit maakt het voor ondernemers mogelijk om de aandacht te richten op de overige kerntaken. Samen werken we aan de financiële en fiscale gezondheid van uw onderneming. We helpen u met het opstellen van een duidelijk plan waarbij we zowel de lange als korte termijn in acht nemen. We zorgen ervoor dat de administratie altijd overzichtelijk is en dat het daarnaast ook voldoet aan de wettelijke regelgeving.

Vraag een adviesgesprek aan

Full-service administratiekantoor in de buurt van Ouddorp

De administratie van uw organisatie is al snel een tijdrovende taak. Wij helpen u daarom graag door ons te richten op onder andere uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. We controleren daarnaast aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren schulden. Door onze inspanningen verlagen we de werkdruk op het gebied van financiën en administratie.

Ons administratiekantoor in de buurt van Ouddorp is ook actief als belastingadviseur op Goeree-Overflakkee.

Alle cijfers altijd up-to-date

Via het Peppol netwerk en het ‘scan en herken’ concept verwerken wij al uw administratie. Dit systeem werkt vanuit een geautomatiseerd programma dat zeer effectief werkt en u ook nog veel tijd bespaard. U weet dankzij dit programma altijd waar u aan toe bent en heeft 24/7 inzicht in uw cijfers. U betaalt daarnaast de inkoopfacturen die u van uw leverancier ontvangt eenvoudig via uw telefoon. Dankzij deze No Hands Accounting methode is uw administratie altijd op orde.

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

De voordelen van een administratiekantoor op een rij.

 1. Met één financieel manager als aanspreekpunt voor uw onderneming, kunt u vertrouwelijke financiële kwesties op uw gemak bespreken. Hij is overal van op de hoogte en staat altijd klaar voor advies.
 2. Via onze online module houden we u 24/7 op de hoogte van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Uw financiële taken kunt u met een gerust hart aan ons overdragen.

Wilt u meer informatie over een samenwerking met ons administratiekantoor gevestigd in Dirksland? Neem dan contact met ons op. Door onze centrale ligging op het eiland, bedienen wij niet alleen ondernemers uit Dirksland, maar ook uit Ouddorp, Middelharnis, Sommelsdijk en Oude-Tonge.

Vraag adviesgesprek aan
administratiekantoor ouddorp
Administratiekantoor Ouddorp

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. Daarnaast is de informatie up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Komt u langs voor een adviesgesprek?

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs