Administratiekantoor Oude-Tonge

Op zoek naar een administratiekantoor in Oude-Tonge? Wij zijn hét administratiekantoor in Oude-Tonge voor organisaties op en rondom Goeree-Overflakkee.

Lodder Financials: administratiekantoor Oude-Tonge

Lodder Financials zet zich in om ondernemers te ondersteunen met administratieve en fiscale taken. Hierdoor kunnen ondernemers zich focussen op andere zaken. Samen onderhouden we de financiële en fiscale gezondheid van de onderneming en daarnaast stellen een duidelijk plan op waarbij we zowel de lange als korte termijn in acht nemen. Zo zorgen we ervoor dat de administratie overzichtelijk is en dat het voldoet aan de wettelijke regelgeving.

Vraag een adviesgesprek aan

Full-service administratiekantoor in de buurt van Oude-Tonge

De administratie binnen een organisatie is vaak een tijdrovende taak. Wij helpen u daarom graag. Wij richten ons onder andere op uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. We controleren ook aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren schulden. Wij verlagen daarmee de werkdruk op het gebied van financiën en administratie.

Naast administratiekantoor in de buurt van Oude-Tonge zijn wij ook actief als belastingadviseur op Goeree-Overflakkee.

Alle cijfers altijd up-to-date

Via het Peppol netwerk en het ‘scan en herken’ concept verwerken wij alle administratie. Dit is een geautomatiseerd programma dat zeer effectief werkt en u daarnaast veel tijd bespaard. U weet dankzij dit programma altijd waar u aan toe bent en heeft direct inzicht in uw cijfers. U betaalt daarnaast de inkoopfacturen die u van uw leverancier ontvangt via uw telefoon. Dankzij deze No Hands Accounting methode is uw administratie altijd op orde.

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

Hoe werkt een administratiekantoor?

Bij ons administratiekantoor vinden wij het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. U heeft één financieel manager als aanspreekpunt voor uw onderneming. Hij is overal van op de hoogte en hierdoor is het bespreken van vertrouwelijke financiële kwesties aangenamer. Via onze online module houden we u daarnaast op de hoogte van de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren. Uw administratie kunt u dus met een gerust hart aan ons overdragen.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor gevestigd in Dirksland? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Door onze centrale ligging op het eiland, bedienen wij niet alleen ondernemers uit Dirksland, maar ook uit o.a. Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge en Ouddorp.

Vraag adviesgesprek aan
Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Komt u langs voor een adviesgesprek?

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs