Administratiekantoor Middelharnis

Bent u op zoek naar een administratiekantoor Middelharnis?
Wij zijn dé expert op Goeree-Overflakkee.

Lodder Financials: Uw administratiekantoor in Middelharnis

Lodder Financials, gevestigd aan de Watertoren in Dirksland, is al jarenlang actief als administratiekantoor in de regio van Middelharnis. Wij bieden ondernemers onder andere administratieve en fiscale ondersteuning aan. Hierdoor is het mogelijk om werk uit handen te geven waardoor u meer tijd heeft om te focussen op andere zaken. In een samenwerking met Lodder Financials kunt u samen met ons de financiële en fiscale gezondheid van uw organisatie onderhouden en, indien nodig, verbeteren. Hierbij stellen we een duidelijk plan op waarbij we rekening houden met de lange en korte termijn van uw organisatie. We zorgen er daarnaast voor dat de administratie overzichtelijk is en dat deze voldoet aan de wettelijke regelgeving.

Administratiekantoor Middelharnis
Ik wil vrijbijvend advies!

Uw administratiekantoor op Goeree-Overflakkee

De administratie binnen een organisatie is vaak een flinke klus. Wij helpen u daarom graag door deze taken van u over te nemen. Wij houden ons onder andere bezig met uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. Daarnaast controleren we aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren we schulden en houden we ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied goed in de gaten. Wanneer u met ons samenwerkt kunnen wij veel voor de groei van uw onderneming betekenen en de werkdruk op het gebied van financiën en administratie verlagen.

Naast administratiekantoor in de buurt van Middelharnis zijn wij ook actief als belastingadviseur op Goeree-Overflakkee.

De voordelen van Lodder Financials

Of u nu een startende ondernemer bent, een groeiend bedrijf heeft of als particulier behoefte heeft aan financiële ondersteuning, wij passen onze diensten aan op uw situatie. We zijn flexibel en schalen indien nodig mee met uw veranderende behoeften als administratiekantoor Middelharnis.

Ons ervaren team van financiële experts staat voor u klaar met deskundig advies en begeleiding. Of het nu gaat om belastingaangifte of een jaarverslag, wij hebben de kennis en expertise om u te ondersteunen bij het nemen van slimme financiële beslissingen voor uw organisatie.

Bij Lodder Financials geloven we in persoonlijke aandacht. Wanneer u voor onze diensten kiest, kunt u rekenen op toegewijde professionals die de tijd nemen om uw organisatie te begrijpen. We luisteren naar uw wensen en bieden oplossingen die perfect aansluiten op uw situatie.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Onze service

Onze adviseurs vinden het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. Wij koppelen u aan één van onze financieel managers, die uw vaste aanspreekpunt wordt. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht aan wie u uw financiële kwesties kunt toevertrouwen.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor in Middelharnis? Neem contact met ons op! Door onze centrale ligging op het eiland, zijn we altijd in de de buurt van uw onderneming in Middelharnis, Dirksland, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Administratiekantoor Middelharnis

Lodder financials verwerkt al uw administratie via het Peppol netwerk en het ‘scan en herken’ concept. Deze verwerking is geautomatiseerd en zorgt ervoor dat we al uw cijfers bijhouden, zodat u weet waar u als ondernemer aan toe bent. Het voordeel van dit netwerk is dat u via uw telefoon inkoopfacturen kunt betalen die u van uw leverancier ontvangt én daarnaast presenteren we uw cijfers via een mooi dashboard. Met behulp van No Hands Accounting is uw administratie 24/7 op orde in inzichtelijk voor u. Bent u gevestigd in Middelharnis en zoekt u een administratiekantoor? Wij maken graag nader kennis met u!

Administratiekantoor Middelharnis

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

RF Transport BV in Middelharnis

"Bij de start van ons transportbedrijf zijn we goed begeleid door de mensen van Lodder Financials. Mede door het verschaffen van de juiste en tijdige informatie konden wij de juiste beslissingen nemen en zijn we tot een gezonde bedrijfsvoering gekomen. Wij zien Lodder Financials als onze onmisbare financieel partner."

– Klaas en Ruud Fleuren

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs