Belastingadviseur Dirksland

Ben je op zoek naar een belastingadviseur in Dirksland? Heeft u advies nodig bij de belastingaangiften van uw onderneming? Lodder Financials aan de Watertoren in Dirksland helpt u verder.

Lodder Financials, dè belastingadviseur uit Dirksland

Lodder Financials is al jarenlang dé belastingadviseur van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Wij zijn gevestigd aan de Watertoren in Dirksland en bieden organisaties zowel administratieve als fiscale ondersteuning. Wij zorgen ervoor dat de administratie overzichtelijk is en blijft. We houden ook nauwlettend in de gaten dat de administratie voldoet aan de wettelijke eisen. Samen met u kijken we naar het rendement van uw onderneming en verbeteren we de gezondheid van uw bedrijf. We kijken hierbij zowel naar de lange als de korte termijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Wat kan een belastingadviseur in Dirksland voor u betekenen?

De belastingadviseur van Lodder Financials uit Dirksland helpt u bij de aangiften van de belastingen en adviseert u over fiscale wet- en regelgeving. Het is ons doel om het voordeligste resultaat voor u te behalen en uw fiscale positie te optimaliseren. Uw belastingadviseur verzorgt daarvoor onder andere uw aangiftebelasting, stelt een financiële planning op, bedenkt fiscale strategieën voor uw organisatie, schrijft bezwaarschriften en controleert de aanslagen. Daarnaast berekent en minimaliseert hij regelmatig uw belastingschulden, houdt hij in het oog dat alles voldoet aan de wetgeving en houdt hij ontwikkelingen en wijzigingen op fiscaal gebied voor u in de gaten. Een belastingadviseur kan dus veel voor uw onderneming betekenen.

Naast belastingadviseur in Dirksland zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij vinden het van groot belang dat u een goede relatie heeft met uw persoonlijke belastingadviseur. Daarom zetten wij ons in voor een duurzame samenwerking waarbij u ons altijd kunt bellen voor persoonlijk advies. Uw belastingadviseur wordt uw vaste aanspreekpunt, waarmee u al uw financiële en fiscale kwesties kunt doornemen. U kunt uw financiële- en belastingzaken met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Belastingadviseur Goeree-Overflakkee
Belastingadviseur Goeree-Overflakkee

Onze werkwijze

We houden u bij Lodder Financials altijd op de hoogte van onze werkzaamheden met onze online module. Hier heeft u altijd inzicht in de meest recente cijfers en rapportages. Wij gebruiken daarnaast ook een omgeving voor online boekhouding. Onze taken worden hiermee rechtstreeks in uw administratie geplaatst. Een inkoopfactuur krijgt u bijvoorbeeld via de app binnen en deze kunt u direct goedkeuren en betalen. Met deze nieuwe technieken wordt het uitvoeren van belastingtaken voor zowel u als uw belastingadviseur een stuk eenvoudiger.

Dus zoekt u een belastingadviseur uit Dirksland? Maak dan direct een afspraak voor een adviesgesprek. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij altijd in de buurt van uw onderneming in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Het is mijn doel om voor de MKB ondernemer een financieel manager te zijn door naast de ondernemer te staan en met de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs