Belastingadviseur Middelharnis

Ben je op zoek naar een belastingadviseur in Middelharnis? Heeft u advies nodig bij de belastingaangiften van uw organisatie? Lodder Financials aan de Watertoren in Dirksland helpt u graag!

Lodder Financials, uw belastingadviseur in Middelharnis

Lodder Financials is al jarenlang dé belastingadviseur van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Wij bieden organisaties zowel administratieve als fiscale ondersteuning. Ook zorgen we ervoor dat de administratie overzichtelijk is en blijft. Daarnaast zorgen wij ook dat de administratie voldoet aan de wettelijke eisen. Samen met u bekijken we het rendement van uw organisatie en verbeteren we de gezondheid van uw bedrijf waarbij we uit gaan van de korte en lange termijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Wat kan een belastingadviseur in Middelharnis voor u betekenen?

De belastingadviseur van Lodder Financials helpt u bij de aangiften van de belastingen en adviseert u over fiscale wet- en regelgeving. Het doel is om het voordeligste resultaat voor u te behalen en uw fiscale positie te optimaliseren. Uw belastingadviseur verzorgt onder andere uw aangiftebelasting, stelt een financiële planning op, bedenkt fiscale strategieën voor uw organisatie, schrijft bezwaarschriften en controleert de aanslagen. Daarnaast berekent en minimaliseert hij uw belastingschulden, zorgt hij ervoor dat alles voldoet aan de wetgeving en houdt hij ontwikkelingen en wijzigingen op fiscaal gebied voor u in de gaten. Een belastingadviseur kan dus veel voor uw organisatie betekenen.

Naast belastingadviseur zijn wij ook actief als boekhouder op Goeree-Overflakkee.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wij vinden het van groot belang  dat u zich op uw gemak voelt bij uw persoonlijke belastingadviseur. Daarom zetten wij ons in voor een duurzame relatie waarbij u ons altijd kunt bellen voor persoonlijk advies. Uw belastingadviseur wordt uw vaste aanspreekpunt, waarmee u al uw financiële en fiscale kwesties kunt bespreken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u uw financiën en belastingzaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Boekhouder Dordrecht
Boekhouder dordrecht

Onze werkwijze

We houden u bij Lodder Financials altijd op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze online module. Hier heeft u 24/7 inzicht in de meest recente rapportages. Wij maken daarnaast ook gebruik van online boekhouding. Onze werkzaamheden worden hiermee rechtstreeks in uw administratie geplaatst. Een inkoopfactuur krijgt u bijvoorbeeld via de app binnen om  goed te keuren en deze vervolgens te betalen. Met deze nieuwe technieken kunnen wij u beter ondersteunen in uw financiële taken en zien we kansen voor uw onderneming beter en sneller.

Dus zoekt u een belastingadviseur in Middelharnis? Neem contact ons op voor een afspraak. Door onze centrale ligging op het eiland, zijn wij als belastingadviseur altijd in de buurt van uw bedrijf in Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Het is mijn doel om voor de MKB ondernemer een financieel manager te zijn door naast de ondernemer te staan en met de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Adviesgesprek inplannen?

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 49A
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs