Administratiekantoor Goeree-Overflakkee

Bent u op zoek naar een administratiekantoor Goeree-Overflakkee? Dan is Lodder Financials is dé expert waar u naar op zoek bent.

Lodder Financials: Administratiekantoor Goeree-Overflakkee

Lodder Financials, gevestigd op Goeree-Overflakkee, is al jarenlang actief als administratiekantoor. Wij bieden verschillende organisaties en bedrijven onder andere administratieve en fiscale ondersteuning aan. Hierdoor kunt u werk uit handen geven waardoor u meer tijd heeft om te focussen op andere zaken. Wanneer u gebruik maakt van onze service, kunnen we samen met u de financiële en fiscale gezondheid van uw organisatie onderhouden en, indien nodig, verbeteren. Hierbij gaan we uit van zowel de korte als de lange termijn waarbij we een duidelijk plan opstellen voor u. We zorgen ervoor dat de administratie overzichtelijk is en dat deze voldoet aan de wettelijke regelgeving.

Ik wil vrijbijvend advies!

De service van ons administratiekantoor op Goeree-Overflakkee

De administratie binnen een organisatie is vaak een grote taak. Dit kan voor ondernemers een doorn in het oog zijn. Wij helpen u om tijd te besparen door deze taken van u over te nemen. Wij richten ons onder andere op uw algemene administratie, uw jaarrekeningen, het verzorgen van uw belastingaangiften, het opstellen van strategieën en het uitbrengen van advies. Daarnaast controleren we aanslagen en jaarrekeningen, berekenen en minimaliseren we schulden en houden we ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied goed in de gaten. Wanneer u met ons samenwerkt kunnen wij veel voor uw organisatie betekenen en de werkdruk op het gebied van financiën en administratie verlagen.

Naast Administratiekantoor Goeree-Overflakkee zijn wij ook actief als belastingadviseur op Goeree-Overflakkee.

No Hands Accounting

Via het Peppol netwerk en het scan en herken concept verwerken we up-to-date alle administraties. Deze verwerking is geautomatiseerd en werkt daardoor effectief en tijdbesparend. We houden hierin al uw cijfers bij zodat u weet waar u als ondernemer aan toe bent. Daarnaast is het via dit netwerk ook mogelijk om via uw telefoon inkoopfacturen te betalen die u van uw leverancier ontvangt. Wij presenteren uw cijfers via een mooi dashboard. Met behulp van No Hands Accounting is uw administratie nu elk moment van de dag helemaal op orde.

Paul Lodder - de belastingadviseur van Zeeland

Wat u verder van ons mag verwachten

Lodder Financials vindt het belangrijk om een duurzame relatie met u op te bouwen. We gaan uit van uw wensen en voorzien u van persoonlijk advies. Wij bieden een financieel manager aan die uw vaste aanspreekpunt wordt. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht waarmee u uw financiële kwesties kunt bespreken. U blijft op de hoogte van onze werkzaamheden door middel van onze rapportages via de online module. Kortom, uw administratie is bij ons in goed handen.

Wilt u meer informatie over het inzetten van ons administratiekantoor op Goeree-Overflakkee? Neem contact met ons op! Door onze centrale ligging op het eiland, zijn we altijd in de de buurt van uw organisatie in Dirksland, Middelharnis, Sommelsdijk, Oude-Tonge of Ouddorp.

Ik wil vrijbijvend advies!

Over Paul Lodder

administratiekantoor hellevoetsluis

“Mijn doel is om voor de MKB ondernemer een financieel
manager te zijn door naast de ondernemer te staan en
met
 de ondernemer naar de toekomst te kijken. Dit alles in
een samenwerking die is gebaseerd op wederzijds
respect
 en vertrouwen.”

Bel Paul: 0187 – 663289

C. Maat Transport

"De mensen van Lodder Financials zijn al jaren betrokken bij ons bedrijf. Dit doen zij geheel digitaal en door middel van dashboards en apps zodat wij overal toegang hebben tot de gewenste informatie inzake onze financiën. De informatie is up-to-date en mede hierdoor kunnen wij onze financiële toekomst inschatten en waar nodig bijsturen.

– Cees Maat

Eens nader kennismaken...

Heeft u een vraag, wilt u eens sparren of gebruik maken van onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor, de koffie staat klaar!

  Adresgegevens

  Watertoren 44
  3247 CL Dirksland
  Goeree-Overflakkee

  0187 - 663 298info@lodderfinancials.nl

  Lodder Financials is lid van:
  NOAB & Register Belastingadviseurs